NHOs ambassadørpris

Norges ambassadør til Singapore, Tormod C. Endresen, er tildelt NHOs ambassadørpris.

NHOs visepresident, Therese Log Bergjord og Norges ambassadør til Singapore, Tormod C. Endresen. (Foto: Arne Røed Simonsen, NSR)

NHOs visepresident, Therese Log Bergjord og Norges ambassadør til Singapore, Tormod C. Endresen. (Foto: Arne Røed Simonsen, NSR)

Publisert 18.08.15

Internasjonalt

Prisen ble overrakt av NHOs visepresident, Therese Log Bergjord. Den tildeles for å belønne en ambassadørs initiativ og pågangsmot, som går utover det som forventes.

- NHO kjenner taktskiftet i det økonomiske diplomatiet både hjemme og på utestasjonene. Slik vi ser det har alle tatt et krafttak for å fremme norske næringsinteresser på sine stasjoner, sa Bergjord til Norges stasjonssjefer. De var samlet i Næringslivets Hus 17. august for å treffe NHOs internasjonaliserte medlemsbedrifter.

En brobygger

For å finne en egnet kandidat til NHOs ambassadørpris, har vi gjennomført en spørreundersøkelse blant et utvalg av våre internasjonalt rettede medlemmer. Bedriftene har nominert ambassadører som har god kjennskap til lokalt og norsk næringsliv, som åpner dører både til ambassade, residens og til myndigheter og som deler vurderinger om politikk og sikkerhetsutfordringer med næringslivet, sa Bergjord.

NHOs medlemmer beskriver årets prisvinner, Tormod C. Endresen, som en ambassadør som brenner for norsk næringsliv, viser handlekraft og gjennomfører tiltak for å fremme norsk næringsliv i regionen. Han er også en brobygger mellom norsk næringsliv og myndighetene gjennom å være svært kunnskapsrik og velformulert.

Kontakt oss

Katarina Sætersdal

Seniorrådgiver

Internasjonal avdeling

Katarina.Satersdal@nho.no
Mobil
93285787