Norsk-russisk erfaringsdeling

Russiske og norske forretningsfolk har gjennom flere år vært på kurs og utveksling i NHO-regi i hverandres land. Denne uken var de samlet for å dele erfaringer.

Publisert 22.10.14

Internasjonalt

Norske næringslivsledere ønsker å lære mer om forretningsdrift i Russland. NHO organiserer sammen med sine russiske partnere Doing Business in Russia på sjette året. I år deltar 12 fra Norge på en ukes kurs i St Petersburg.

NHO har også i 15 år hatt et utvekslingsprogram for russiske ledere som er i Norge i fire uker med hospitering i våre medlemsbedrifter. Programmet er fra norsk side støttet fra det norske utenriksdepartementet.

På mandag samlet det norske generalkonsulatet alle tidligere deltakere fra St Petersburg fra det norske programmet og de norske deltakerne til en samling for å dele erfaringer og for å skape nye relasjoner mellom norske og russiske forretningsfolk. I tillegg var det flere av de største norske investorene som Jotun og Høegh Autoliners til stede. Arrangementet hadde interaktiv dialog med muligheter for utveksling av erfaringer og for å danne nye nettverk. 

Samlingen er beskrevet fra det norske generalkonsulatet.