#TousAuBistrot

Ett minutts stillhet på utesteder i kveld

På bakgrunn av invitasjon fra den franske søsterorganisasjonen, oppfordrer NHO Reiseliv sine medlemsbedrifter til ett minutts stillhet klokken 21:00 i kveld.

Publisert 17.11.15

Internasjonalt

Oppfordringen, som er sendt NHO Reiseliv-bedriftene, lyder som følger:

En hel verden er i sorg over den tragiske og meningsløse terroraksjonen i Paris. Nå har vår franske søsterorganisasjon SYNHORCAT invitert NHO Reiseliv og reiselivsorganisasjoner over hele Europa til å delta i et opprop for europeisk gjestfrihet og livsstil.

NHO Reiseliv støtter helhjertet opp om initiativet, som har fått navnet «La oss møtes» eller «Tous Au Bistrot» på fransk.

I kveld klokken 21:00 håper vi med din og dine kollegers støtte å holde ett minutts stillhet i alle landets hoteller, restauranter, kafeer og barer.

Angrepet i Paris var også et angrep på gjestfriheten i vår sektor. Vi ønsker å markere motstand og støtte opp om retten til å ha det hyggelig sammen, enten det er på restaurant, bar, fotballkamp eller konsert.

Vi håper derfor at samtlige av NHO Reiselivs medlemmer vil være med på initiativet og holde ett minutts stillhet klokken 21.00 i kveld i forsvar for europeisk gjestfrihet og livsstil.

Bilder fra markeringen kan deles på Facebook og Instagram med emneknaggen #TousAuBistrot.

Med vennlig hilsen
Kristin Krohn Devold, administrerende direktør i NHO Reiseliv.

Kontakt: Merete Habberstad, avdelingsdirektør kommunikasjon og allianse, NHO Reiseliv, telefon: 934 39 842.