Stort næringslivsseminar i Brasil

Næringslivsseminaret i Rio de Janeiro vil fokusere både på muligheter og utfordringer. Vil du delta?

Brasil er en av verdens største økonomier og har i lang tid hatt en positiv økonomisk vekst.

Publisert 12.10.15

Internasjonalt

Det norske kronprinsparet planlegger å reise til Brasil i november. Kronprinsparet følges av næringsminister Monica Mæland og statssekretærer fra olje- og energidepartementet, kunnskapsdepartementet og utenriksdepartementet.

I Rio de Janeiro vil det være et stort næringslivsseminar og administrerende direktør Kristin Skogen Lund deltar fra NHO.  

Store muligheter 

Brasil er en av verdens største økonomier og har i lang tid hatt en positiv økonomisk vekst. En satsing på offshore olje og gassutvinning har gitt store muligheter for norske leverandører og oljeselskaper og gitt dem en ledende posisjon i sektoren. Det er totalt nesten 160 bedrifter i Brasil som regnes som norske.

Flere av de store investeringene er gjort utenfor petroleumssektoren som Hydros investeringer nord i Brasil og Yaras investeringer i fullgjødsel.

Krevende marked 

Brasil er et land med mange muligheter, men det er også et krevende marked for mange investorer. I dag har landet en del økonomiske utfordringer, men det finnes også nye muligheter. Næringslivsseminaret i Rio de Janeiro vil fokusere både på muligheter og utfordringer.

Ønsker du å delta?

Du finner mer informasjon på Innovasjon Norge sine hjemmesider.

 

Kontakt oss

Katarina Sætersdal

Seniorrådgiver

Internasjonal avdeling

Katarina.Satersdal@nho.no
Mobil
93285787