KURS

Vil du lære mer om EU?

NHO arrangerer EU-kurs for medlemmer og NHO-ansatte. Kurset vil gi bred forståelse for hvordan norske bedrifter påvirkes av EU og hvordan vi kan medvirke i EUs prosesser.

EU-flagg, NHOs EU-kurs

Illustrasjon: iStockphoto

Publisert 04.02.15

Internasjonalt, NHO Brussel

Kurset går over tre dager; del 1 i Oslo (Næringslivet Hus) 4. mars og del 2 i Brussel 16. til 18. mars. Dette er en enestående mulighet til å lære mer om EU og utveksle synspunkter om forholdet mellom Norge og EU.

Foredrag fra ulike aktører og spesialister innen EU-politikk vil gi kursdeltakerne innblikk i hvordan norske interesser arbeider med EU-politikk, hvordan EU fungerer og hvordan man kan finne frem i Brussel. Deltakerne får informasjon om betydningen av at Norge har et tett og velordnet forhold til resten av Europa gjennom EØS-avtalen. Kurset er også en ypperlig anledning til å bli bedre kjent med NHO-felleskapet og NHOs Brusselkontor - og hva vi kan bistå med.

Kurset forutsetter interesse for EU og det holdes på norsk og engelsk.

Kursavgiften er 2500 kroner og dekker mat og kurs. Losji og reise kommer i tillegg. NHO Brussel vil tilrettelegge for felles lunsj og middag i Brussel. De vil også kunne rådgi for valg av hotell og andre praktiske ting. Kontaktperson i Brussel er Karoline Bjørklund.

Meld deg på kurset via denne lenken. Påmeldingsfristen er 15. februar.

Ta kontakt med Anne Louise Aartun Bye eller Karoline Bjørklund dersom du har spørsmål.

Kontakt oss

Anne Louise Aartun Bye

Seniorrådgiver

Internasjonal avdeling

anne.aartun.bye@nho.no
Telefon
23088296