- Jeg skal fortsette å følge drømmene mine

Malin Anita Rishaug drømmer om å lage et eget bakeri, og ble enda sikrere på å gå den veien etter å ha fått prøvd seg som kokk en hel dag.

Elever får prøvd seg som kokker

Publisert 19.01.15

SMB, Yrkesfag

Sammen med fem medelever ved Sistranda skole i Sør-Trøndelag, lagde Malin Anita Rishaug tre-retters middag til foreldre og lærere torsdag. Og Malin Anita kom på bakegruppen.

-  Da ble jeg veldig glad, for jeg vil utdanne meg som konditor eller baker. Jeg elsker å bake, så jeg vil ta restaurant- og matfag ved Frøya videregående skole når jeg er ferdig med ungdomsskolen.

 Se også saken fra Ung Restaurant på Lørdagsrevyen 

Følger råd fra mamma

Hun mener det er viktig å trives med yrket sitt, og å kjenne etter hva en virkelig ønsker å jobbe med.

-  Følg drømmene dine, har mamma alltid sagt. Og jeg følger drømmene mine.  

I alt 60 elever fordelt på ti restauranter konkurrerte torsdag om å tilberede den beste maten i et konsept som kalles Ung Restaurant. Og Malin Anitas lag gikk helt til topps.

-  Jeg ble så glad. Nå vil jeg fortsette å følge drømmen min om å ha mitt eget bakeri.

Les mer om Ung Restaurant

Les mer om vinnerne