Kompetanse som konkurransekraft

Velkommen til konferansen "Kompetanse for fremtiden". NHO Reiseliv, NHO Mat og Landbruk, og NHO Mat og Drikke står for regien.

Kokkelærlinger

Foto: NHO Reiseliv

Publisert 16.09.14

Kompetanse og utdanning

Konferansen går av stabelen på Scandic Asker 16. og 17. oktober. De tre foreningene representerer 3 700 medlemsbedrifter med 100 000 ansatte. 

Kompetanse – et konkurransefortrinn
Dette er konferansen for deg som er opptatt av rekruttering, utdanning og kompetanseutvikling innen hotell-, restaurant-, reiseliv- og matvareindustrien. De respektive næringer har per dags dato et stort behov for kompetent arbeidskraft. Å sikre kompetanse for fremtiden er essensielt for å sikre trygg og lønnsom drift i næringslivet.

Konferansen har som formål:

  • Fremme betydningen av kompetanse som konkurransekraft.
  • Sette bransjenes kompetansebehov på dagsordenen.
  • Erfaringsutveksling om rekruttering, utdanning og læring i bedriftene og samarbeid mellom utdanningssektor og næringsliv.

Spennende navn på programmet
Ordfører i Asker Lene Conradi åpner konferansen og deler ut Kompetanseprisen 2014. Ole André Sivertsen og Terje Svabø, begge kjent fra NRK, leder konferansen. I tillegg treffer du interessante foredragsholdere som representerer norsk reiseliv og matindustri. Kjetil Andre Aamodt avslutter den første dagen med sitt motivasjonsforedrag. Hele programmet finner du her. Ta en titt og meld deg på nå.

Kompetanseprisen 2014
Landskonferansens kompetansepris skal stimulere til økt innsats, interesse og publisitet innen området opplæring og kompetanse. Prisen deles ut til en virksomhet eller person som har utmerket seg i sitt kompetansearbeid.

Kjenner du en egnet kandidat? Send ditt forslag til spesialrådgiver Utdanning og Kompetanse, Espen Lynghaug i NHO Mat og Landbruk, innen 1. oktober. Les mer om Landskonferansens kompetansepris.