NHOs partnerskapsskole gjenåpnet

"Nye" Majorstuen skole ble i dag offisielt åpnet. Etter to år og 610 millioner kroner har nå over 800 elever i 1. til 10. klasse fått tilbake en fantastisk skole. - Dette er et slott for god læring, sa rektor Marianne Stenberg i velkomsttalen.

Tor Erik Groeng fra NHOs Kompetanseavdeling overrakte blomster til rektor Marianne Stenberg. 1. klasseelev Kristin klippet snoren.

Publisert 02.09.14

Kompetanse og utdanning

Skolekorpset Peik spilte fanfaremusikk og Majorstuen skoles Barrat Due-elever bidro med musikalske innslag på høyt nivå.

Ordfører Fabian Stang hyllet fagfolkene som har stått for arbeidet med skolen og minnet alle som gjør bruk av fagfolk, om å sende lønns- og trekkoppgave, før han elegant overlot snorklippingen til 1. klasseelev Kristin.

Ordfører Fabian Stang og direktør for Utdanningsetaten i Oslo, Astrid Søgnen under åpningen av "nye" Majorstuen skole.

Fabian Stang og Astrid Søgnen

I tillegg til en total oppgradering av rom og utstyr, har utearealene fått ny og spennende utforming. Hovedinngangen, som ingen tidligere visste hvor var, har arkitektene valgt å legge mot Colosseum torg.

I tråd med hva NHO mener om skole-næringslivssamarbeid, videreføres partnerskapsprosjektene Vårt lokalsamfunn i 4. klasse og Økonomi og karrierevalg i 10. klasse, gjennomført av NHO-ansatte.

Kontakt oss

Tor Erik Groeng

Seniorrådgiver

Arbeidsliv og kompetanse

tor.e.groeng@nho.no
Telefon
23088215