NM for studentbedrifter: Storeslem for Easy Zeek

Ungt Entreprenørskap arrangerte denne uken NM for studentbedrifter i Næringslivets hus. Studentbedriften Easy Zeek tok hjem hele seks av åtte priser – inkludert NHOs pris for beste næringslivssamarbeid.

#205

NHOs Ole Erik Almlid (th) delte ut pris til Easy Zeek som vant seks av åtte kategorier i NM i Studentbedrifter 2018, her flankert av leder i Ungt Entreprenørskap Grete Nykkelmo. Fotograf: NHO

Publisert 12.06.18

Kompetanse og utdanning

De siste to dagene har foajeen i Næringslivets hus sydet av entusiasme når 21 av landets beste studentbedrifter har konkurrert om gjeve priser. NHO var i sin tid en av initiativtakerne til Ungt Entreprenørskap og Kristin Skogen Lund åpnet arrangementet med å si at omstillingsevne gjennom entreprenørskap og innovasjon er blant de viktigste trekkene en bedrift kan ha.

Studentbedriften Easy Zeek vant, i tillegg til NHOs pris for beste næringslivssamarbeid også hovedprisen "beste studentbedrift". Gjengen fra Universitetet i Sør-Øst Norge har et genuint ønske om å forenkle hverdagen til håndverkere og har laget et søkeverktøy for å finne skjulte interessepunkter i vegger og tak, som koblingsbokser eller plassering for spotlights. Produktet er relevant både for profesjonelle håndverkere og privatpersoner.

- Vi er glade for at NM for Studentbedrifter nok engang arrangeres her i vårt hus. Vi merker at vi selv blir engasjerte av all entusiasmen som utvises her disse dagene, sa NHOs viseadministrerende direktør Ole Erik Almlid delte ut prisen på vegne av NHO.

- Årets vinnere har en overbevisende måte å presentere sitt produkt og de store utviklingsmulighet det har, og de har hatt stor suksess allerede med å bygge nettverk med sentrale samarbeidspartnere som også ser bedriftens og produktenes potensial. Easy Zeek utpeker seg veda at de har hatt et svært tett samarbeid med næringslivet i alle faser, i utvikling, produksjon og salg, sier Almlid.

NM i studentbedrifter – alle kategorivinnerne

Easy Zeek – årets vinner

Ungt Entreprenørskap