Jakter bedrifter

Næringsminister Monica Mæland og fiskeriminister Per Sandberg håper mange bedrifter åpner dørene når de sender departementets ansatte på Norges-turné i oktober.

Næringsminister Monica Mæland og fiskeriminister Per Sandberg ønsker tettere kontakt med næringslivet. Foto: Nærings- og fiskeridepartementet.

Næringsminister Monica Mæland og fiskeriminister Per Sandberg ønsker tettere kontakt med næringslivet. Foto: Nærings- og fiskeridepartementet.

Publisert 22.07.16

Næringsjus

Målet med turneen er å få tettere kontakt med næringslivet, men først trenger de en invitasjon – gjerne fra Kongsvinger.

Nå har du sjansen

- Vi vi vil ha innspill fra norsk næringsliv. Det er viktig for arbeidet vi gjør at vi får høre om utfordringene næringslivet møter. Derfor ber vi bedrifter fra Kongsvinger og resten av landet invitere departementsansatte på besøk, sier næringsminister Monica Mæland.

Årets besøk skjer mellom 24. og 28. oktober.

Tema for turneen er «Omstilling og utfordringer i norsk næringsliv». Store omstillinger vil prege Norge i tiårene som kommer. Oljeaktiviteten vil fortsatt være en sterk motor i norsk økonomi, men norsk næringsliv trenger flere ben å stå på. For å møte disse omstillingene, og gripe mulighetene endringene gir oss, trenger vi fornyelse, og flere nye, innovative bedrifter.

- Norsk sjømat kommer til å bli viktigere enn noen gang i årene som kommer. Vi håper mange bedrifter vil benytte denne muligheten til å komme med innspill til vårt arbeid og regjeringens politikk, sier fiskeriminister Per Sandberg.

Ønsker du å treffe representanter fra departementet? Meld din interesse til postmottak@nfd.dep.no innen 1. september.