NYTT EU-DIREKTIV

Vil du selge til offentlig sektor?

For å forberede bedriftene på hvilke krav som stilles ved elektroniske leveranser av tjenester til det offentlig, har NHO inngått et samarbeid med Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi).

Publisert 26.01.15

Offentlig sektor og næringslivet, SMB

EUs nye regelverk for offentlige anskaffelser stiller særlige krav til elektronisk kommunikasjon og digital samhandling. Kravet er at Norge skal gjennomføre direktivet innen 1. april 2016. Det er derfor viktig at bedriftene er klar over at skal de selge tjenester til offentlig sektor, så må tilbudet innleveres elektronisk.

Velkommen til Leverandørkonferanse om digitalisering av anskaffelser, 10. februar på Radisson Blu Airport Hotel Gardermoen.

Kort om konferansen:

  • Introduksjon til nytt EU-basert regelverk for offentlige anskaffelser. Særlig om nye krav til elektronisk kommunikasjon og digital samhandling.
  • Difis arbeid med digitalisering av hele anskaffelsesprosessen. Få høre eksempler på praktiske erfaringer kjøpere og leverandører har med forenkling og effektivisering av innkjøpsprosessene gjennom digitalisering.
  • Løsninger for leverandørmarkedet. Hvordan etterleve kravene og ta i bruk nye formater og ny infrastruktur? Hvilket lavterskeltilbud finnes eller er under etablering?
  • Få innblikk i hvordan arbeidet med digitalisering av anskaffelsesprosesser i Europa påvirker hverdagen i Norge og hvordan du som leverandør kan være med å påvirke dette arbeidet.

Meld deg på konferansen via denne lenken.

Kontakt oss

Arnhild Dordi Gjønnes

Advokat

Næringsjus

arnhild.d.gjonnes@nho.no
Telefon
23088350