Industrikonferansen 2014

Finansminister Siv Jensen, europaminister Vidar Helgesen og tidligere statsråd og nåværede Aker-direktør Sylvia Brustad er trekkplastre på Industrikonferansen onsdag 7. mai.

Publisert 05.05.14

Økonomisk politikk og analyse

Finansministeren skal snakke om "de store utfordringene som Norge må løse". Stabssjef og statsråd for EU/EØS-saker kommer til Industrikonferansen for å fortelle hva Norges nye Europa-politikk betyr. Han suppleres av EU-ekspert Paal Frisvold, som har årelang erfaring i å se Norge fra Brussel.

I september i fjor takket tidligere næringsminister Sylvia Brustad ja til en stilling som direktør i Aker ASA. Onsdag inntar Brustad talerstolen på Industrikonferansen. Da for å fortelle hvordan Norsk Industri og norsk industri ser ut fra hennes nye ståsted.

Mot slutten av konferansen hedrer vi Norges to sølvvinnere fra WorldSkills i Leipzig i 2013. De jobber begge ved samme bedrift, nemlig FMC på Kongsberg. Deretter kåres "Norges smarteste industribedrift", før konferansen avrundes med undertegnelse av den nye samarbeidsavtalen mellom Enova og Norsk Industri.

Konferansen er lagt til Scandic Hotel, Fornebu.