Avtale med Norwegian Broker

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) og forsikringsmeglingsselskapet Norwegian Broker AS (NB) har inngått samarbeid om å lage et nytt pensjons- og forsikringstilbud til medlemsbedriftene.

Kristin Skogen Lund og Jørn Gisvold

NHO-sjef Kristin Skogen Lund og NB-sjef Jørn Gisvold ved avtalesigneringen 1. april.

Publisert 24.04.14

Pensjon og forsikring

NHO og 14 av landsforeningene i NHO-Fellesskapet besluttet i fjor å etablere et samarbeid om ny medlemsfordel. NHO og landsforeningene skal organisere en innkjøpsordning for pensjon og forsikring til medlemsbedriftene. Den nye medlemsfordelen vil bli tilgjengelig for bedriftene i løpet av høsten.

NHO skal benytte en forsikringsmegler for etablering og drift av den nye felles innkjøpsordningen. Det ble i 2013 sendt ut en anbudsinvitasjon til utvalgte forsikringsmeglerne og etter en omfattende prosess ble Norwegian Broker valgt som leverandør av disse tjenestene for de kommende år.

NB er landets største norskeide forsikringsmeglerselskap. Det gir Norwegian Broker en solid posisjon blant de store aktørene både nasjonalt og utover landets grenser, i forhold til innkjøp og forvaltning av store forsikringsprogrammer.

- Vi opplever at NHO valgte Norwegian Broker på bakgrunn av vår kompetanse, lange og brede erfaring med omfattende og komplekse forsikringsprogrammer, samt konsepter som ivaretar både poliseadministrasjon og skadeoppgjør, sier Jørn Gisvold, adm. dir. i NB.

Norwegian Broker er underlagt tilsyn av Finanstilsynet og er medlem i Norske Forsikringsmegleres Forening.

Kontakt oss