NHO Pensjon – et nytt knalltilbud til våre medlemmer

NHOs medlemsbedrifter kan fra og med i dag tegne avtaler om innskuddspensjon med markedsledende betingelser i Storebrand. 

Fredrik Anspach og Kristin Diserud Mildal i NHO er glade for å kunne tilby medlemmene en svært god pensjonsordning. 

Publisert 02.05.16

Pensjon og forsikring, NHO Idrett

– Med NHO Pensjon har vi på vegne av våre 24 000 medlemsbedrifter forhandlet frem et bedre og mer komplett tilbud til våre medlemsbedrifter enn det vi tidligere har hatt gjennom NHO Tjenestepensjon, sier Kristin Diserud Mildal, avdelingsdirektør i NHO.

Det er lagt vekt på at ordningen skal dekke både enkle innskuddspensjonsordninger og mer komplekse og sammensatte ordninger. NHO Pensjon er derfor et godt og konkurransedyktig tilbud for både for små og store medlemsbedrifter. I tillegg vil de ansatte tilbys svært gode betingelser på blant annet pensjonskapitalbevis.

NHO Pensjon er en videreutvikling av NHO Tjenestepensjon. Den gamle løsningen har hatt markedets høyeste kundetilfredshet. NHO Pensjon skal bli en enda bedre og mer gunstig ordning.

Her kan du kontakte Storebrand og få et tilbud på NHO Pensjon 

En helt ny standard

– Vårt mål har vært å kunne tilby en god, trygg og enkel innskuddspensjonsordning for våre medlemsbedrifter. Denne avtalen setter en helt ny standard i markedet, det er glede å endelig kunne tilby våre medlemmer denne løsningen, sier Mildal.

– Med NHO Pensjon og NHO Forsikring har vi fått på plass to gode medlemsfordeler som utfyller hverandre, og som kan gi bedriftene vesentlige besparelser. I tillegg er det kjekt for bedriftene å vite at NHO følger opp avtalene og løpende passer på at betingelser og løsninger er konkurransedyktige.

Les også: Dette er en svært god avtale for våre medlemmer

Fire gode grunner til å velge NHO Pensjon:

  • Svært gode betingelser: NHO har forhandlet frem en avtale som gir alle medlemsbedrifter betingelser som normalt er forbeholdt de aller største bedriftene.
  • Markedets høyeste kundetilfredshet: Ifølge Norsk Kundebarometer/Barcode har NHO Tjenestepensjon markedets høyeste kundetilfredshet.
  • Konkurransedyktig avkastning: Bærekraftige og enkle investeringsløsninger som forventes å gi de ansatte konkurransedyktig avkastning på pensjonsinnskuddene.
  • Markedets beste løsninger for ansatte: De ansatte tilbys gode råd om pensjon og svært gode betingelser på blant annet pensjonskapitalbevis.