NHO heier på Gasellebedriftene!

98 prosent av norske bedrifter er små og mellomstore. De skaper jobber, velferd og gode lokalsamfunn.

#205

Kristin Skogen Lund, administrerende direktør i NHO. Fotograf: Thomas Haugersveen

Publisert 17.10.17

SMB, Eierskapskonferanse 2015

Vi i NHO jobber for at det skal bli flere lønnsomme bedrifter som sammen skal sikre et bærekraftig Norge. Derfor er NHO en av hovedsamarbeidspartnerene til DN Gaselle denne høsten. 

Fra 25. oktober til 29. november arrangeres det 10 Gasellekonferanser over hele Norge hvor NHO er holder foredrag, deltar i debatter og stiller på stand. Konferansene er åpne for alle så lenge det er ledig plass. Delta på konferansene, hør interessante foredrag og vær der når de fylkesvise vinnerne blir kåret. Det er ingen deltakeravgift. Les mer om progammene og meld deg på her

Hva er en Gasellebedrift?

Gasellene kåres hver høst av Dagens Næringsliv og er Norges raskest voksende bedrifter. DN kårer gasellene på grunnlag av de seneste fire åre årenes regnskaper, og en vurdering av selskapet, veksten, lønnsomheten, revisorberetning, kredittanmerkninger og andre relavante faktorer. På DNs egen Gaselleside samles alle nettsakene som blir publisert i løpet av Gaselleturneen.

De viktige små- og mellomstore bedriftene

Sammen med sine dyktige ansatte, er eiere og ledere av små og mellomstore bedrifter ekstra viktig i en tid der norsk økonomi må bli mindre avhengig av inntektene fra olje- og gassindustrien. De skal gjøre sitt for å trygge den norske velferden, men møter rask teknologisk utvikling, økende digitalisering og internasjonal konkurranse. Når næringslivet endres, trenger vi bedrifter som er nyskapende og tilpasningsdyktige. 

Derfor heier NHO på Gasellebedriftene 2017

Her kan du lese mer om noen av NHOs små- og mellomstore bedrifter.

Kontakt oss

Christian Chramer

Direktør

Medlem og region

christian.chramer@nho.no
Mobil
92882360