NHOs Eierskapskonferanse

Avgjørende å se på privat eierskap

– Vi må sette søkelyset på privat eierskap, sier Heine Wang gründer og administrerende direktør for NOKAS. Han deltar på NHOs Eierskapskonferanse i september.

Heine Wang, gründer og administrerende direktør for NOKAS.

Publisert 23.05.14

SMB

Konferansen en fin anledning til å utveksle erfaring, utfordringer og muligheter.

- Jeg deltar på NHOs Eierskapskonferanse fordi den setter sentrale temaer for private eiere på agendaen. Den gir også en fin anledning til å treffe mange andre private eiere og utveksle erfaring, utfordringer og muligheter, sier Heine Wang, administrerende direktør i NOKAS og leder for NHO Eierforum.

NHOs Eierskapskonferanse tar opp flere temaer.

– Det er avgjørende at vi setter søkelys på viktigheten av privat eierskap i Norge. Dette sett opp mot verdiskaping og ikke minst arbeidsplasser i distriktene. Sammen kan vi påvirke politikerne slik at vi får gode langsiktige rammebetingelser for verdiskaping, sier Wang.

Konferansen arrangeres årlig i samarbeid med Norges Rederiforbund. Personlige eiere og familiebedrifter samles på Hotel Union i Geiranger 3.- 4. september.

I år vil vi berøre en rekke temaer som er viktige for personlige eiere, som ledelse, innovasjon og deres bidrag til lokalsamfunnet.

Kontakt oss

Tone Knutsen

Stabssjef

Politikk

Tone.Knutsen@nho.no
Telefon
23087762
Anniken Tømte

Spesialrådgiver

Forskning, innovasjon og digitalisering

anniken.tomte@nho.no
Telefon
23088181