NHO er svært fornøyd med at skatten på maskiner og produksjonsutstyr foreslås fjernet. (Foto:Scanpix)

Statsbudsjettet 2018

Dette er et godt budsjett for Norge og norsk næringsliv. Redusert vekst i oljepengebruk, fjerning av maskinskatten og god oppfølging av en ambisiøs Nasjonal transportplan viser at Regjeringen ønsker å legge til rette for arbeidsplasser.

Nyheter

 • Høyere avgift presser verdiskaping ut av landet

  - Den kraftige økningen av avgiften på over 50 prosent for godteri og brus gjør lite for folkehelsen, men den flytter norsk verdiskaping ut av Norge, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

  23. november 2017
 • Mediestøtten er særlig viktig nå

  Mediene er en demokratisk bærebjelke som ruster. Derfor er NHO bekymret for Regjeringens forslag om å kutte mediestøtten med 25,7 millioner kroner.

  30. oktober 2017
 • Flere jobber sikrer velferden

  - Det er bra at regjeringen har samme mål som oss: flere jobber i privat sektor som skal sikre velferden fremover, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

  11. mai 2017
 • Roser partiene for fjerning av maskinskatten

  Det er svært gledelig at de fire partiene har blitt enige om å fjerne maskinskatten og prioritere norske arbeidsplasser, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

  22. november 2017
 • Et godt budsjett for arbeidsplasser

  Dette er et godt budsjett for Norge og norsk næringsliv. Fjerning av maskinskatten viser at regjeringen ønsker å legge til rette for arbeidsplasser.

  12. oktober 2017