En brobygger

Global Future-deltaker Raluca Leordeanu ble nominert av E24 i kategorien "Årets Brobygger" og gikk inn på Topp 100-listen av Ledertalentene 2015.

Global Future-deltaker Raluca Leordeanu ble nominert av E24 i kategorien "Årets Brobygger" og gikk inn på Topp 100-listen av Ledertalentene 2015.

Global Future-deltaker Raluca Leordeanu ble nominert av E24 i kategorien "Årets Brobygger" og gikk inn på Topp 100-listen av Ledertalentene 2015. Foto: privat.

Publisert 30.11.15

Global Future

E24 kårer hvert år Norges fremste ledertalenter under 35 år. Kåringen fant sted på BI fredag 13. november, der kategori- og hovedvinner ble feiret i et stort arrangement. Alle de topp 100-nominerte konkurrerte om å bli Årets Ledertalent 2015, i tillegg til eventuelt å vinne sin kategori. Raluca Leordeanu var nominert i kategorien "Årets Brobygger" som tar for seg kandidater innen konsulentvirksomhet, kommunikasjon og samfunnskontakt.

En sterk kandidat

Leordeanu er deltaker i NHOs Global Future-program i Oslo og Akershus. Hun er VP Corporate Strategy and Planning i Norsk Titanium AS, som blant annet driver med 3D-printing i titan. Raluca har også bakgrunn fra McKinsey, en master i European Affairs og Business Administration fra Lund Universitet i Sverige, og en bachelor i International Business fra Romania og Italia.

-Raluca Leordeanu utmerker seg og, vi er ikke overrasket at hun ble nominert som Årets Brobygger, sier prosjektleder Torhild Hallre i NHO Oslo og Akershus. - Hun har operativ strategi-kompetanse med erfaring fra Norge og mer enn 10 land på 4 kontinenter. Med faglig bakgrunn innen energi, olje og gass, teknologi og innovasjon og et ønske om å bidra i selskapers utvikling, er hun også en sterk styrekandidat. Hun snakker dessuten seks språk, så her kan det være brobygging i flere betydninger av ordet. Vi gratulerer henne med nominasjonen, sier Hallre.

Global Future 

Kort om kåringen av Ledertalentene 2015

E24 - i samarbeid med executive search-selskapet Boyden, bransjeeksperter og en ekstern fagjury - vurderer ledertalenter og kårer vinnerne. Kriteriene er at talentene er 35 år eller yngre, jobber i næringslivet og har resultat- personal og/eller beslutningsansvar. Dette er syvende året på rad at E24 kårer Norges fremste yngre ledertalenter.

Ledertalentene 2015 (e24.no)

Kontakt oss

Torhild Hallre

Prosjektleder

NHO Oslo og Akershus

torhild.hallre@nho.no
Telefon
90057000