Trenger du mer selvtillit?

Luis Conceicao er en av mange med innvandrerbakgrunn som har utviklet seg gjennom NHO-programmet Global Future. Nå kan du søke om plass på høstens program.

SE VIDEO: Møt deltakere på Global Future.

Publisert 09.09.14

Global Future

Luis Conceicao hadde en god jobb i Schibsted, men han ønsket seg en stilling med personalansvar. Etter å ha deltatt på Globale Future ble han produksjonssjef for Statkraft Varme.

- Jeg syntes det var vanskelig å trenge igjennom søkerbunkene, men programmet hjalp meg til å få system og selvtillit, sier Conceicao.

Global Future er NHOs talentprogram for å mobilisere innvandrere med høy utdanning til sentrale stillinger og styreverv i norsk næringsliv.

Du kan nå søke på programmet både i Oslo og Akershus og Rogaland. 

Søknadsfristen har gått ut i Hordaland og Møre og Romsdal

- Men vi oppfordrer fremdeles menn til å søke, sier Hanne Hægh Ryste, prosjektleder for Global Future Møre og Romsdal.

2 av 3 beveger seg videre

Luis Conceicao er ikke alene om å ha stor glede av programmet. To av tre som deltar på Global Future har i etterkant hatt bevegelse i sin karriere.

- Jeg følte at jeg manglet det store nettverket man får gjennom generasjoner av familie og venner. Det fikk jeg på alle måter gjennom Global Future-programmet. Både gjennom å møte deltakere, mentorene, og folk vi traff underveis fra næringslivet, forteller Gabriela Seres.

I næringslivet er 14,5 prosent av arbeidstakerne innvandrere. Global Future bidrar til at bedriftene ikke går glipp av det potensialet mange innvandrere har for å ta utfordringer på høyere nivåer og i styrer.

Gjennom Global Future ønsker NHO å sikre bedrifter tilgang på høyt kvalifiserte medarbeidere. I tillegg bidrar programmet til å styrke mangfoldet i næringslivet.

Global Future Oslo og Akershus - søknadsfrist 20. september. 
Informasjon og lenke til søknadsprosessen finner du her.

Global Future Rogaland – søknadsfrist 30. september.
Informasjon og lenke til søknadsprosessen finner du her.

  • Fakta om Global Future:
  • Programmet går over 1,5 år
  • 500 personer fra 100 land har deltatt i programmet
  • 2/3 har opplevd karrierefremskritt
  • 90 prosent av deltakerne er godt fornøyd med programmet