Nettsiden NHO UNG

Dette er en startside for unge som vil ha et bedre grunnlag for yrkes- og utdanningvalg, lære om samfunn og næringsliv og få hjelp til å søke jobb.

Stadig flere jobber krever høy kompetanse. For elevene på Majorstuen skole gjelder det å velge riktig. Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen.

Publisert 10.10.13

Det er også her du finner informasjon om NHO Besøkssenter, Europatimen og samarbeid mellom skoleog næringsliv.

Anbefaler 120 nettsider
Det er ikke så lett å vite om alle de gode nettsidene som lages for unge. Derfor har vi valgt ut 120 nettsider om utdanning, jobb, økonomi, samfunn og muligheter som engasjement, seminarer og konkurranser som vi anbefaler.

Hjelp til å søke jobb
Forsprang er en 5-trinns modul der du kartlegger deg selv og tar i bruk våre maler for å lage CV og jobbsøknad.  

Matematikk trener muskler
Matematikk handler om å gå fra å ikke forstå til å forstå uten å gi opp veien.  Du blir ikke god i tennis ved å sitte i sofaen, spise chips og se tennismatcher på tv. Du må trene. Det er samme sak i matematikk. Det er ikke noe du blir født med. Matematikk er en treningsform for hjernen.

Med dette budskapet har vi reist landet rundt for å øke interessen for matematikk blant elever. På nettsiden er filmer fra dette som kan brukes i undervisningssammenheng og for å motivere andre.  

Bedriftsspillet Pizza Prego
Pizza Prego er et beslutningsspill. Hensikten er at elevene, ved å diskutere og ta stilling til spørsmål når en driver en bedrift, skal få innblikk i samfunnet.