Besøker 50 bedrifter på fem dager!

Søndag legger NHOs regiondirektør Christian Chramer ut på en fem-dagers turne i Troms. Det blir dager i både dress og joggesko, og med alt fra bollebaking og oppvask, til utlevering av avisa og møter på fabrikkgulvet.

Regiondirektør i NHO Troms og Svalbard, Christian Chramer, er opptatt av å styrke dialogen med medlemmene.

Publisert 22.04.15

Troms-turnèen starter søndag 26. april på Kvænangsfjellet, og ender i Midt-Troms-regionen torsdag 30. april. I løpet av disse dagene skal Christian Chramer, sammen med med medarbeidere fra NHO Troms og Svalbard og NHO sentralt, besøke flest mulig medlemsbedrifter på vei fra nord til sør i fylket.

Vil knytte kontakt

 - Det er viktig for NHO Troms og Svalbard å styrke og utvikle dialogen med medlemmer og potensielle medlemmer, sier regiondirektør for NHO Troms og Svalbard, Christian Chramer.

Som et ledd i dette arbeidet er det første prosjektet "50 bedrifter på fem dager".

- Målet er å treffe bedriftsledere, ansatte og lærlinger i ulike settinger. Hensikten er å knytte kontakt og fortelle hvordan NHO vil jobbe fremover og få innspill fra medlemsbedriftene, forteller Chramer.

Allsidige dager

I løpet av fem dager skal Chramer og teamet besøke en rekke ulike bedrifter i dertil forskjellige settinger.

 - Det skal bli en uke med både dress og joggesko som tar oss fra bollebaking om natta til utlevering av avisa på morgenen, på frokostmøter og på fabrikkgulvet og til oppvasken på pizzarestaurant.

En frisørsalong, en blomsterforretning, gründere, og et renseri er også blant virksomhetene som får besøk av NHO. 

- En start på dialogen

Med nesten 1000 medlemsbedrifter i Troms og på Svalbard anser Chramer møtene med 50 av bedriftene som en god start på kontakten med medlemsbedriftene.

- Vi klarer ikke å nå over alle nå. Men vi ser på dette som en ny start på dialogen og vil komme tilbake med flere møtetider og arenaer i tiden som kommer, sier Chramer.

Turnéoversikt

Turen gjennom Troms starter søndag i Kvænangsfjellet, og videre til Nord-Troms mandag. Deretter går turen til Tromsø hvor teamet er tirsdag. Onsdag står Harstad-regionen og Sør-Troms for tur, før Midt-Troms regionen får besøk torsdag.

Kontakt oss

Christian Chramer

Direktør

Medlem og region

christian.chramer@nho.no
Mobil
92882360