Nå kan du vinne en drømmetur til NASA i USA

Er du jente mellom 18 og 30 år og brenner for teknologi? I oktober kan det være du som svever vektløs og møter astronauter i Houston!

#205

Bli med til NASA! Isabelle Ringnes og prosjektleder Tone Vesterhus drømmer om være vektløse. Fotograf: Tuva Gaarder Nordlie/NHO

Publisert 04.08.17

Jenter og teknologi

Fristen er dessverre utløpt. Vi annonserer vinnerne om kort tid. 

Vi ser etter deg som vil være med å inspirere andre jenter til å velge en teknologiutdanning.

Du tar selv en teknologiutdanning enten på fagskole eller universitet/høyskole. Og du synes flere jenter bør gjøre det samme!

Hva kan du vinne?

En ukes tur til Houston (15.-21. oktober) sammen med tre andre jenter. I Houston deltar dere på et skreddersydd opplegg der alle kostnader dekkes av NHO og NITO.

Du får mulighet til å bygge et nettverk med verdens fremste teknologer og astronauter. Ikke bare får du muligheten til å høre mange spennende foredrag og demonstrasjoner hos NASA, opplegget er interaktivt og astronautene drar deltakerne med i samtalen. I tillegg er de gjerne med på middag etter det faglige opplegget.

Hvordan deltar du?

Du sender en video av deg selv på maks 1 minutt der du sier, eller viser, hvorfor du synes at teknologiutdanning er et godt valg. I mailen oppgir du i tillegg hvem du er, hvor gammel du er, og hva og hvor du studerer. Videoen sendes til tone.standal.vesterhus@nho.no. Merk emnefeltet med: "Jeg vil til NASA"

Frist: 31. august.

P.S: Er filen for stor til at du får sendt den på mail? Bruk f.eks. Filemail.com.  Vi publiserer ingen filmer uten samtykke.

Hvem kan delta?

Jenter i alderen 18-30 kan være med i konkurransen. Du er for tiden teknologistudent på fagskole, høyskole eller universitet. Du har mulighet til å ta fri en uke i oktober for å være med til Houston. Du er utadvendt, brenner for faget ditt, og har lyst til å være med på å hjelpe NHO og NITO med å øke jenteandelen på teknologifagene.

I tillegg til å dra til Houston i oktober ønsker vi at de som blir med skal holde et foredrag for jenter i ungdomsskolealder i november.

Les mer om Jenter og teknologi