– Får utrolig god oppfølging

Se hvorfor personal- og kvalitetsleder i Norsk Gjenvinning AS, Region Øst, er så fornøyd med oppfølgingen hun får når hun rekrutterer via Ringer i Vannet.

Norsk Gjenvinning om Ringer i Vannet.

Publisert 16.11.15

Oslo og Akershus, Ringer i vannet

Lisen Ydse Christiansen, som er personal- og kvalitetsleder i Norsk Gjenvinning, region Øst, sier de har fått utrolig god oppfølging når de har rekruttert via Ringer i Vannet.

– Vi har en person å forholde oss til hele veien. En person som jeg kan ringe til når som helst hvis jeg har spørsmål.

Se flere videoer om Ringer i Vannet 

Enkelt, risikofritt og samfunnsnyttig

Hun trekker også frem at det er lett og uten risiko å forholde seg til Ringer i Vannet.

– Vi har en type avtale uansett hva slags attføringsbedrift som tar kontakt med oss. Dessuten er det risikofritt for oss å rekruttere på denne måten.

Christiansen sier at Norsk Gjenvinning også legger vekt på at det er samfunnsnyttig å rekruttere via Ringer i Vannet. På den måten får personer som har vært utenfor arbeidslivet  anledning til å få arbeidserfaring.

– Det er fint for kandidatene å komme til oss fordi de da får en praksisperiode, og kan bruke oss som referanser i etterkant. 

Ny måte å tenke rekruttering 

Ringer i Vannet er en ny måte å tenke inkludering på, en rekrutteringsstrategi skreddersydd for næringslivet. Mens man før lette etter jobber som passet litt til personen, søker man nå etter personer som passer til jobben.

Les mer: Slik blir du Ringer i Vannet - bedrift

– Hvis det er andre bedrifter som vurderer å rekruttere via RInger i Vannet, så anbefaler jeg det på det sterkeste, avslutter Christiansen.