1000 paller i døgnet

1000 paller i døgnet. Det er litt av en jobb som skal gjøres i Hylkje.

Trond Eikeland, daglig leder i Rema distribusjon

Trond Eikeland er daglig leder i Rema distribusjon. (Foto: Ragnhild Friis-Ottessen)

Publisert 27.09.16

Ringer i vannet

NHO Hordaland kunne denne uken ønske Rema distribusjon hjertelig velkommen til Ringer i Vannet.

Hvert døgn forlater 1000 paller Remas lager i Hylkje. De er fullastet med varer som skal til samtlige Rema 1000 butikker i Hordaland og Sogn og Fjordane. Her er aktivitet 24 timer i døgnet. Hver pall gjøres klar av personalet på lageret. Trucker kjører ustanselig mellom hyllene i imponerende tempo.

- For Ringer i vannet er dette en spennende arbeidsplass, sier Ragnhild Friis-Ottessen som har ansvar for Ringer i vannet i Hordaland, Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal.
- Vi får en vinn-vinn situasjon. Vi kan både finne kompetent arbeidskraft og bistå mennesker som står utenfor det ordinære arbeidslivet tilbake i lønnet arbeid, sier Trond Eikeland, daglig leder og Ida Margrete Ryssdal, personalsjef i Rema distribusjon. Rema distribusjon har god erfaring med å rekruttere folk med hull i CV-en, gjennom NAV og lokale arbeids og inkluderingsbedrifter.

- Vi har fått mange gode medarbeidere på denne måten, og ser bare gode grunner til å inngå en avtale med Ringer i Vannet" sier Trond under signering av avtalen denne uken.
Kjersti Rasmussen fra A2G er KAM for avtalen. For å finne riktig kandidat leter hun ikke bare i sin egen bedrift, A2G, men også i seks andre arbeids og inkluderingsbedrifter i regionen. - Det er bedriften som setter premissene for en eventuell utlysning gjennom oss. Jo mer informasjon jeg får, desto lettere blir det å finne riktig person, sier hun. 
Mer info om saken:  Ragnhild Friis-Ottessen

Rema distribusjon går inn i Ringer i vannet.  Her signerer daglig leder Trond Eikeland avtalen sammen med og personalsjef Ida Margrete Ryssdal
Her signerer daglig leder Trond Eikeland avtalen
sammen med og personalsjef Ida Margrete Ryssdal