Bakehuset AS satser på Ringer i vannet

Et av landets største bakerier gikk i går inn og laget konsernavtale med Ringer i vannet.

#205

HR-direktør Per-Ole Thorsen i Bakehuset og adm.dir. i NHO Service Anne-Cecilie Kaltenborn.

Publisert 08.09.17

Ringer i vannet

Å få Bakehuset AS med på laget er stort for denne satsingen i NHO som sikrer  folk med hull i CV-en jobb.

HR-direktør Per-Ole Thorsen signerte konsernavtalen under Ringer i Vannets arrangement der hele Ringer i Vannet-korpset med over 100 deltagere var samlet til fagdag i Næringslivets Hus i Oslo

Bakehuset AS er det største bakeriselskapet i Norge med 11 bakerier, 6 konditorier og har ca 1000 ansatte. De baker og leverer ferske brød og bakervarer hver dag til bla Kiwi, Meny, Spar, Joker, Nærbutikken og Bunnpris.

 Bakehuset har en lang tradisjon med å hjelpe mennesker som står på utsiden av arbeidslivet og har allerede inngått en rekke lokale rekrutteringsavtaler med Ringer i Vannet. 

- Vi har flere suksesshistorier fra samarbeidet med Ringer i Vannet fra våre bakerier og det legges merke til internt. Vi har erfart at de gode relasjonene som skapes lokalt mellom daglig leder og arbeid og inkluderingsbedriften og den tette oppfølgingen av kandidatene har gitt gode resultater. Det finnes eksempler på at kandidater fra Ringer i Vannet har ført til faste ansettelser. Lederne våre får også god oppfølging og lykkes! Denne stoltheten lokalt er kjempeviktig og er med på å utvikle lederne våre og dermed også hele organisasjonen, sier Thorsen og oppfordrer til å lede enda litt mer med hjertet. Det kan vise seg å være både smart og lønnsomt.

 Les mer om Bakehuset AS