Norsk Gjenvinning er best

Norsk Gjenvinning Region Øst er hedret med Ringer i vannet prisen for 2017.

#205

Fra venstre: Nina Melsom direktør arbeidsliv i NHO, fra Norsk Gjenvinning: personal og kvalitetsleder Lisen Yde Christiansen og konsernleder Erik Osmundsen, Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie og LO-leder Hans-Christian Gabrielsen. (Foto: Baard Fiksdal)

Publisert 25.09.17

Ringer i vannet

Juryens begrunnelse:

Norsk Gjenvinning Region Øst tildeles NHO Ringer i Vannet-prisen for 2017. Bedriften får prisen for over fire års tett samarbeid med NHOs rekruttering – og inkluderingssatsning, Ringer i Vannet. Gjennom dette har de oppnådd konkrete, gode resultater i arbeidet om delmål to i IA-avtalen.  12 mennesker har fått en ny sjanse i arbeidslivet hos Norsk Gjenvinning Region Øst. Samarbeidet mellom personal – og kvalitetsleder, på vegne av konsernledelsen og kontaktperson hos arbeids- og inkluderingsbedriften Spir Oslo, er en modell for NHO-satsningen. Bedriften har vært en sentral ambassadører fra oppstart av Ringer i vannet og er stadig en viktig stemme i utviklingen av strategien.

Prisen ble delt ut under NHOs årlige HR-konferanse i Næringslivets Hus i Oslo av Nina Melsom, som er områdedirektør arbeidsliv.

- Bedriften får prisen for over fire års tett samarbeid med NHOs rekruttering- og inkluderingssatsing. Gjennom dette har de oppnådd konkrete gode resultater i arbeid om delmål to i IA.-avtalen. Tolv mennesker har fått en ny sjanse i arbeidslivet hos Norsk Gjenvinning Region Øst. Bedriften har vært en solid ambassadør for oppstart av Ringer i vannet og er en viktig stemme i utviklingen av strategien, sa Nina Melsom under utdelingen. Hun understreket at Ringer i vannet er et prosjekt som NHO er meget stolt av.

- Ringer i vannet skiller seg ut fordi det fungerer så godt. Prosjektet har funnet en suksessoppskrift ved å ta utgangspunkt i bedriftenes behov, og ved å gi både bedriftene og kandidatene tett oppfølging gjennom hele prosessen, sa Melsom.

Ringer i vannet består nå av rundt 1.900 rekrutteringsavtaler med bedrifter. 40 av disse er konsernavtaler som gir satsingen et viktig volum. Dette medfører at Ringer i vannet hjelper ca. 1.600 personer inn i jobb hvert år.


Omtale hos Norsk Industri