Ringer i Vannet med «speed date» i Næringslivets Hus

Fredag møtte tjue NHO-bedrifter kandidater under en rekrutteringsdag i Næringslivets Hus.

#205

Tone Hartviksen fra Itas amb AS og Helene Matre Berg fra Signo Rycon AS, to tiltaksbedrifter i NHO Service. (Foto: Baard Fiksdal, NHO Service)

Publisert 27.05.16

Her er ISS, Scandic, Quality, Norsk Gjenvinning, Its learning, Sodexo, Falck og mange flere. Alle gjennomfører speedintervjuer av arbeidssøkere som kommer fra NHOs Arbeid- og Inkluderingsbedrifter i Oslo og Akershus.

- Unnskyld vet du hvor jeg finner kølapp, sier en som har lyst til å komme på jobbintervju med Itslearning. Utenfor møterommet står en kø av håpefulle som er med på Ringer i Vannet. Dette er en rekrutteringsstrategi for NHO-bedrifter som ønsker å finne nye medarbeider med hull i CV-en. Ringer i vannet handler også om økt livskvalitet, arbeidsglede og et bærekraftig arbeidsliv.

Les mer om Ringer i Vannet

- Man får ikke reddet verden på en enkelt fredag, men man kan få gjort veldig mye. For de som er her, sier Ingeborg Malterud. Hun er regionsansvarlig for Ringer i Vannet Oslo, Akershus og Østfold.

NHO-bedriftene som stiller opp satser på nye, gode medarbeidere og byr med det samme på massiv intervjutreing av alle arbeidssøkerne og konkret innblikk i arbeidsmarkedet.

Les mer og se bilder hos NHO Service