Gründerpraten: EQU Norway

Nyhet, Årskonferanse

Publisert

Ann-Christin Hansen er gründer og daglig leder i EQU Norway.

På NHOs årskonferanse «Jobbskaperne» får du møte spennende gründere fra hele Norge. Blant dem er Ann-Christin Hansen, gründer og daglig leder i EQU Norway.

Etter å ha slitt med egen helse og kjent på kroppen hvordan kosten kan bidra til en bedre helse, utviklet ernæringsfysiolog Ann-Christin et helt nytt brød. EQU Brødet er naturlig fritt for gluten, inneholder mer protein og sunt fett enn andre brødtyper. Tanken bak er å gi den som spiser brødet jevn energi gjennom hele dagen. 

Vi har tatt en prat med Ann-Christin om hva planene hennes er før, under og etter NHOs årskonferanse. 

Hva skal du gjøre før årskonferanse?

- Nå ser vi tilbake på året som har gått, klargjør alt som må være ferdig før jul og forbereder oss til januar. Vi skal ha nettkurs om mat, helse og livsstil ferdige på nyåret, og det er en spennende, men stor jobb. I tillegg skriver jeg en masteroppgave, så jeg har nok å styre med. Likevel syntes jeg det er viktig å ta fri i jula for å lade batteriene. Spesielt vi med egne bedrifter må være flinke til å legge inn hviletid og ikke åpne macen i ferien, sier Ann-Christin. 

Hva gjør du under årskonferanse?

- På årskonferansen skal jeg sammen med andre dyktige gründere fortelle om min opplevelse rundt å ha startet bedrift. Jeg skal fortelle litt om utfordringer og hva som kan bli bedre, og hvordan vi kan inspirere til at Norge blir en innovasjonsnasjon, sier Ann-Christin. 

Hva gjør du etter årskonferanse?

- Etter årskonferansen er det høysesong for oss fordi alle skal ha vekk ribbefettet etter julen! Vi lanserer et nettkurs med informasjon og hjelp og vi utvikler et nytt produkt. Blant annet skal vi levere frosne brød i Oslo og Sør-Norge. 2020 har gitt mange store utfordringer, men vi må fortsette å inspirere hverandre til å drive på en bærekraftig måte fremover. Jeg gleder meg masse til det nye året, avslutter Ann-Christin.