NHO

Innhold

Webinar

Digital spørretime om gjenåpningen med Bent Høie

31. mai 2021, kl. 16:00–17:00

Foto: Borgos Foto AS

NHO og NHO Reiseliv inviterer til digital spørretime med helse- og omsorgsminister Bent Høie og ledere i Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet. Har du lurt på hvordan smitteverntiltakene blir i sommerferien? Eller hvordan din virksomhet skal forholde seg til vaksinerte? Du kan sende oss dine spørsmål på forhånd, så stiller vi dem for deg under webinaret.

Klikk her for å se opptaket av sendingen

Stadig flere nordmenn blir vaksinert, og gjenåpningen fortsetter trinn for trinn. FHI og statsministeren har tidligere sagt at «alt blir bra» i august. Samtidig er vi i en gjenåpningsfase, som åpner for mange tolkninger og spørsmål:

  • Hvordan blir sommerferien 2021?
  • Hvorfor er det fortsatt så mange forskjellige nasjonale, regionale og kommunale regler, råd og anbefalinger?
  • Hvordan vil vaksinepasset fungere?
  • Når kommer de neste gjenåpningstrinnene?
  • Når blir det mulig for mer «vanlige» arbeidstakere, for eksempel servitør og renholdere, å ta arbeid i Norge og passere grensen dersom man kan vise til negativ test eller er vaksinert?
  • Når fjernes kravet om én meters avstand?
  • Når fjernes arrangementsbegrensningene?
  • Er det fare for en ny runde med nedstengning?

Helse- og omsorgsminister Bent Høie og ledere i Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet har takket ja til å stille på en digital spørretime for svare oss på disse spørsmålene. I tillegg åpner vi for at du kan stille dine egne spørsmål, om det du og din virksomhet lurer på i gjenåpningsfasen. 

Alle påmeldte vil få tilsendt link til vår digitale eventplattform tre dager før arrangementet.  Der har du mulighet til å til å stille spørsmål du ønsker at vi skal stille til panelet. Om du ikke ønsker å stille spørsmålet åpent er det også mulighet til å stille det ved å sende en epost til beredskapsrådgiver Lars Magne Hovtun - klikk her

Arrangementet er gratis og åpent for alle. 

Meld deg på