Arrangementer

30 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
30 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Lunsj seminar med Akan

  I år er det 60 år siden LO og NAF (NHO) etablerte Akan. Året etter kom staten med. Problematisk bruk skulle ikke lenger skjules eller feies under teppet, men løftes fram og løses med arbeidsplassen som arena. Siden den gang har det skjedd en enorm utvikling i samfunnet, arbeidslivet og i Akan kompetansesenter. Velkommen til markering av - Akan kompetansesenters 60 års tilstedeværelse i norsk arbeidsliv, med lunsj seminar den 4. oktober i Bergen.

 2. Gå med Næringslivet i Halden

  Etter høstens lokalvalg møter du nyvalgte lokalpolitikere i egen kommune. Vi i NHO Viken Oslo inviterer deg til et uformelt møte i Halden gjennom arrangementet vi kaller "Gå med Næringslivet". Gå ikke glipp av denne unike muligheten!

 3. Gå med Næringslivet i Indre Østfold

  Etter høstens lokalvalg møter du nyvalgte lokalpolitikere i egen kommune. Vi i NHO Viken Oslo inviterer deg til et uformelt møte i Indre Østfold gjennom arrangementet vi kaller "Gå med Næringslivet". Gå ikke glipp av denne unike muligheten!

 4. Gå med Næringslivet i Bærum

  Etter høstens lokalvalg møter du nyvalgte lokalpolitikere i egen kommune. Vi i NHO Viken Oslo inviterer deg til et uformelt møte i Bærum gjennom arrangementet vi kaller "Gå med Næringslivet". Gå ikke glipp av denne unike muligheten!

 5. Gå med Næringslivet i Nordre Follo

  Etter høstens lokalvalg møter du nyvalgte lokalpolitikere i egen kommune. Vi i NHO Viken Oslo inviterer deg til et uformelt møte i Nordre Follo gjennom arrangementet vi kaller "Gå med Næringslivet". Gå ikke glipp av denne unike muligheten!

 6. Gå med Næringslivet i Moss

  Etter høstens lokalvalg møter du nyvalgte lokalpolitikere i egen kommune. Vi i NHO Viken Oslo inviterer deg til et uformelt møte i Moss gjennom arrangementet vi kaller "Gå med Næringslivet". Gå ikke glipp av denne unike muligheten!

 7. Gå med Næringslivet i Hallingdal

  Etter høstens lokalvalg møter du nyvalgte lokalpolitikere i Hallingdal. Vi i NHO Viken Oslo inviterer deg til et uformelt møte på Gol gjennom arrangementet vi kaller "Gå med Næringslivet". Gå ikke glipp av denne unike muligheten!