Arrangementer

Vis filtrering

17 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
17 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 7. oktober 2022,

  Digitalt

  Medlemsmøte om statsbudsjettet for 2023

  NHO inviterer til medlemsmøte med finansminister Trygve Slagsvold Vedum fredag 7/10 kl 12.30.

 2. 10. oktober 2022,

  Digitalt

  Ansattes psykiske helse og bedriftens arbeidsmiljø

  I anledning Verdens psykiske helsedag tilbyr vi et gratis webinar om arbeidsmiljø.

 3. 10. oktober 2022,

  Teams (lenke sendes til påmeldte)

  Bli kjent med fordeler og tjenester som NHO Medlem!

  Bli kjent med hvilke fordeler og tjenester du har tilgang til som NHO medlem – det kan bli en lønnsom time! Medlemskap i NHO gir deg som leder tilgang til et stort støtteapparat: Enten du er opptatt av rammebetingelser for næringslivet og din bedrift, søker trygghet i rollen som arbeidsgiver eller ønsker muligheten til å redusere kostnader.

 4. 17. oktober 2022,

  Pers Hotell, Gol

  Vannhull: Hallingdal trenger arbeidskraft - hva med bolig?

  Mange virksomheter i Hallingdal har stort behov for arbeidskraft. Har kommunene i Hallingdal tilrettelagt med bosted? Vi har utvidet frokostmøte til en halvdags boligkonferanse. Meld deg på i dag!

 5. 18. oktober 2022,

  Middelthuns gate 27 eller digitalt

  Lansering av Finn løsninger

  Den 18. oktober lanserer Leverandørutviklingsprogrammet (LUP) nettsiden Finn løsninger. Dette er nettsiden som skal gjøre det enkelt for offentlige virksomheter å finne frem til løsninger som er blitt til gjennom innovative anskaffelser.

 6. 18. - 27. oktober 2022,

  Digitalt

  Ung i bygg og anlegg

  Ung i Bygg og Anlegg har som mål å gi deg et innblikk i alle små og store ting du kan jobbe med i byggebransjen. Alle ungdomsskoleelever i Agder inviteres til å delta i en heldigitalt skoletime.

 7. 20. oktober 2022,

  Papirbredden 1, Grønland 58

  Waterhole Drammen: Den perfekte stormen: Om korona, krig og oss

  Norsk økonomi mister nå styringsfart. Øystein Dørum vil snakke om hvordan viktige globale utviklingstrekk har påvirket situasjonen og utsiktene for norsk økonomi og norske bedrifter - herunder utviklingen i strømpriser og andre kostnader - og i arbeidsmarkedet, lønn, prisstigning og renter.

 8. 20. oktober 2022,

  Hennig Olsen is

  Kompetanseverksted: Bedriftsbesøk

  I samarbeid med Hennig Olsen Is og Kristiansand kommune inviterer vi til inspirasjon- og erfaringsdeling for hvordan gjennomføre bedriftsbesøk for ungdomsskoleklasser.

 9. 21. oktober 2022,

  Quality Hotel Grand Kongsberg, Kongsberg

  Waterhole Kongsberg: Kulturelle forskjeller beskrevet med humor

  Få med deg Julien S. Bourelles foredrag: «How culture shapes behaviours - Cracking the Norwegian Code». Bourelle er kjent for sine foredrag om mangfold, norsk atferd, kommunikasjon og kulturforståelse. Med et humoristisk skråblikk beskriver han kulturelle særegenheter og gjør oss mer bevisst på hvordan vi oppfatter andre og hvordan vi blir oppfattet.

 10. 31. oktober - 8. november 2022,

  Bedriftsbesøk

  Jenter og teknologi - besøk en bedrift

  4. november inviterer bedrifter fra Flekkefjord i vest til Tvedestrand i øst og Bykle i nord jenter i 9. og 10. klasse til bedriftsbesøk. Her får jentene møte inspirerende ansatte, delta i hands-on workshops, bli med på en omvisning hos bedriften og lære om spennende teknologi.