NHO

Innhold

Arrangementer

Vis filtrering

23 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
23 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 27. mai 2019,

  NHO Nordland - Bodø

  Få din egen digitale håndbok

  Vi vet at det er hundrevis av personalspørsmål å holde styr på. Derfor har vi i NHO samlet svarene i våre digitale håndbøker. Nå inviterer vi til workshop hvor du, sammen med oss, kan arbeide med din bedrifts HMS-, personal- og/eller lederhåndbok.

 2. 28. mai 2019,

  Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, Lufthavnveien 30, Stjørdal

  Kurs: Konkurranserett

  Hvilke muligheter ligger i prosjektsamarbeid med en konkurrent? Samarbeid kan være aktuelt for små og store bedrifter som ønsker å delta i anbudskonkurranser. Samarbeid mellom konkurrenter er lov hvis du ikke kan løfte prosjektet alene, men ulovlig hvis du kan gi tilbud alene. Når Konkurransetilsynet styrker etterforskningen og metodene sine, er det viktig å kjenne reglene.

 3. 28. mai 2019,

  Grand Hotel, Åsgårdstrand

  Spar både tid og penger med NHOs digitale håndbøker!

  Vi vet at det er hundrevis av personalspørsmål å holde styr på. Derfor har vi i NHO samlet svarene i våre digitale håndbøker. Nå inviterer vi til workshop hvor du, sammen med oss, kan arbeide med din bedrifts HMS-, personal- og/eller lederhåndbok

 4. 29. mai 2019,

  Næringslivets Hus, Middelthuns gate 27, Majorstuen

 5. 29. mai 2019,

  Næringslivets Hus, Majorstuen

  Frokostmøte om arbeidslivsrelevans i høyere utdanning

  LO og NHO inviterer til frokostmøte om arbeidslivsrelevans i høyere utdanning.

 6. 3. juni 2019,

  Scandic Hotell Bystranda, Kristiansand

  Grønn verdiskaping i Agder

  En mobiliseringskonferanse for grønn konkurransekraft. Arrangert av Klimapartnere Agder og Miljødirektorartet i samarbeid lokale samarbeidspartnere.

 7. 5. juni 2019

  NHO Kurs: Pensjonskonto og AFP

  Pensjon er et viktig tema, både for ansatte og bedrifter. Med et nytt forslag om egen pensjonskonto og et stort fokus på AFP (avtalefestet pensjon) er det viktig å ha kjennskap til ordningen og hvordan den fungerer.

 8. 5. juni 2019,

  NHO Agder, Kjøita 6, Kristiansand S

  NHO Kurs: Arbeidsgivers styringsrett

  Ikke sjelden oppstår spørsmål om arbeidsgiver kan bestemme noe i et arbeidsforhold. Kan arbeidsoppgaver endres, kan arbeidsstedet flyttes eller kan arbeidsmetodikken legges om?

 9. 11. juni 2019,

  Share, Myntegata 2, Oslo

  - Fremtidens arbeidsliv

  Den 11.juni inviterer vi noen av byenstoppolitikere og landets raskest voksendeteknologiselskaper til frokostmøte omhvordan fremtidens arbeidsliv og skole kan seut. Myntgata kan bli en arena for aktivitet,byliv, innovasjon, teknologi, verdiskaping,læring og deling

 10. 13. juni 2019,

  Wattsight, Langbryggen 9, Arendal

  NHO Agders HR-møteplass

  Velkommen til HR-møteplass hos Wattsight i Arendal. En mulighetenes arena for deg som er opptatt av operativ og strategisk HR.