Arrangementer

Vis filtrering

15 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
15 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Waterhole Ringerike: Kulturforskjeller beskrevet med humor

  Få med deg Julien S. Bourelles foredrag: «How culture shapes behaviours - Cracking the Norwegian Code». Bourelle er kjent for sine foredrag om mangfold, norsk atferd, kommunikasjon og kulturforståelse. Med et humoristisk skråblikk beskriver han kulturelle særegenheter og gjør oss mer bevisst på hvordan vi oppfatter andre og hvordan vi blir oppfattet.

 2. , Middelthuns gate 27, Oslo

  Stormøte i Grønt Landtransportprogram

  For første gang samler Grønt landtransportprogram alle våre medlemsorganisasjoner, partnerbedrifter og observatører fra offentlig virksomhet til et stormøte. Her vil hele landtransportens verdikjede være representert når vi gjør opp status og ikke minst peker ut veien videre for å nå klimamålene. 

  Arrangementet er kun for medlemmer, partnere og observatører i GLP)
 3. NHO Arktis' årskonferanse 2023 - Sjekkpunkt Finnmarksløpet

  Måneden mars er magisk i Finnmark – da er de verste vinterstormene tilbakelagt, sola er tilbake og utendørslivet starter. Og det er nettopp da NHO Arktis arrangerer sin årskonferanse. Datoen er 10.mars og vi håper at du har lyst og anledning til å være sammen med oss i vintervakre Alta denne dagen. Statsminister Jonas Gahr Støre kommer - det håper vi du også gjør!