Arrangementer

Vis filtrering

13 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
13 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Industriuka i Porsgrunn

  NHO-sjefen er opptatt av klimaløsninger, eksportmuligheter og hvordan sikre arbeidsplasser – og det er tema under Industriuka 2022 som arrangeres i Porsgrunn fra 30. mai til 2. juni. Industriuka er en møteplass for verdensledende industri og teknologi. Her møter du bedrifter, politikere, offentlig forvaltning, virkemiddelapparatet og akademia.

 2. 3. juni 2022,

  Quality Hotel River Station, Dr. Hansteinsgate 7, 3044 Drammen

  Muligheter for grønn industrivekst i fusjonen mellom Agder Energi og Glitre Energi

  Stabil kraftforsyning og kapasitet i nettet er avgjørende både for å ta vare på eksisterende industri og etablering av nye, grønne plasser.

 3. 7. juni 2022,

  Scandic Parken Hotell Ålesund

  Årskonferanse NHO Møre og Romsdal: En ny morgendag

  Hvordan blir den nye morgendagen etter pandemien og uroligheter i Europa? Bli med på NHO Møre og Romsdals årskonferanse 7. juni.

 4. 7. juni 2022,

  NHO Vestlandet i Bergen

  Møte om grønt skifte i næringstransporten

  Velkommen til møte i Bergen hos NHO Vestlandet for å lære mer om hvordan vi kan kutte mer klimautslipp i næringstransporten. Her vil du møte både representanter fra bedrifter, organisasjoner og politikere.

 5. 7. juni 2022,

  Clarion Hotel The Edge, Tromsø

  Får du ikke tak i folk?

  NHO Arktis, Næringsforeningen i Tromsøregionen, NAV og LO inviterer til et lunsjmøte der du får innblikk i hvordan din virksomhet kan bruke inkludering som rekrutteringsverktøy. I tillegg har vi fått Consto og Tide med på laget, som kommer og forteller hvordan de har jobbet med inkluderingsarbeidet.

 6. 7. juni 2022,

  NHO Vestlandet i Bergen

  Sommertreff i Bergen

  Regionalt bransjetreff på tvers av NHOs landsforeninger.

 7. 8. juni 2022,

  Microsoft Teams

  Sånn kan du bli lærebedrift i Viken på 1-2-3

  Vurderer du å ta i mot lærlinger i din bedrift, men brenner inne med ubesvarte spørsmål? Fortvil ikke - NHO Viken Oslo gjentar suksessen og inviterer igjen til morgenwebinar om alt du trenger å vite.

 8. 10. juni 2022,

  Middelthuns gate 27 eller digitalt

  Velkommen til lansering av rapporten "Helsenæringens verdi 2022"

  Helsenæringen er en del av løsningen på mange av våre helse- og omsorgsutfordringer de neste tiårene. Samtidig kan helse bli en av våre største næringer med eksport til et globalt marked, mens inntekter fra andre store næringer avtar. Årets rapport "Helsenæringens verdi 2022" legger opp til en spennende vinkling og retter oppmerksomheten mot helsenæringens samfunnsmessige betydning.

 9. 7. september 2022,

  Quality hotel Sarpsborg og Inspiria science center

  Østfoldkonferansen 2022

  Hva skal til for å skape flere jobber i vår region? Hvordan skal din bedrift få tak i nødvendig kompetanse? I denne konferansen snakker vi om hva vi har lært av pandemien, morgendagens jobber, morgendagens arbeidsgivere og arbeidstakere og morgendagens arbeidsliv.

 10. Jobbsøkerdagen i Bergen for arbeidstakere

  Jobbsøkerdagen Bergen matcher deg som søker jobb med ledige stillinger i reiselivsbransjen. Du møter arbeidsgiverne ansikt til ansikt - og kan få jobbtilbud på dagen.