NHO

Innhold

Arrangementer

Vis filtrering

9 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
9 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 8. august 2019,

  Kokstadvegen 37, Bergen. Hos BKK

  Valgmøte 2019 - Energi og grønn omstilling

  NHO Vestlandet inviterer til valgmøte om energi og grønn omstilling foran lokalvalget 2019. Sammen med våre medlemsbedrifter ønsker vi å gi regionale og lokale politikere innsikt i næringslivet på Vestlandet og hvilke utfordringer og muligheter som finnes i vår region.

 2. 9. august 2019,

  Storehaugvegen 130, Stord. Hos Leirvik AS.

  Valmøte 2019 - Industrinæringa på Vestlandet

  NHO Vestlandet inviterar til valmøte om industrinæringa i forkant av lokalvalet 2019. Saman med våre medlemsbedriftar ynskjer me å gje regionale og lokale politikere innsikt i næringslivet på Vestlandet og synliggjere kva for utfordringer og moglegheiter regionen vår har.

 3. 16. august 2019,

  Norde nøstekaien 1, Bergen. NHO Vestlandet

  Valgmøte 2019 - Samferdsel og infrastruktur

  NHO Vestlandet inviterer til valgmøte om samferdsel og infrastruktur foran lokalvalget 2019. Sammen med våre medlemsbedrifter ønsker vi å gi regionale og lokale politikere innsikt i næringslivet på Vestlandet og hvilke utfordringer og muligheter som finnes i vår region.

 4. Valgmøte 2019 - Service og handelsnæringen

  NHO Vestlandet inviterer til valgmøte om service- og handelsnæringen foran lokalvalget 2019. Sammen med våre medlemsbedrifter ønsker vi å gi regionale og lokale politikere innsikt i næringslivet på Vestlandet og hvilke utfordringer og muligheter som finnes i vår region.

 5. 21. august 2019,

  Fjord Base, Florø.

  Valmøte 2019 - Olje- og gassnæringa

  NHO Vestlandet inviterar til valmøte om olje- og gassnæringa i forkant av lokalvalet 2019. Saman med våre medlemsbedriftar ynskjer me å gje regionale og lokale politikere innsikt i næringslivet på Vestlandet og synliggjere kva for utfordringer og moglegheiter regionen vår har.

 6. 22. august 2019,

  Quality Hotel Sogndal

  Valmøte 2019 - Reiselivsnæringa

  NHO Vestlandet inviterar til valmøte om reiselivsnæringa i forkant av lokalvalet 2019. Saman med våre medlemsbedriftar ynskjer me å gje regionale og lokale politikere innsikt i næringslivet på Vestlandet og synliggjere kva for utfordringer og moglegheiter regionen vår har.

 7. 28. august 2019,

  Raudeberg Kulturhus, Vågsøy.

  Valmøte 2019 - Sjømat- og havbruksnæringa

  NHO Vestlandet inviterar til valmøte om sjømat- og habruksnæringa i forkant av lokalvalet 2019. Saman med våre medlemsbedriftar ynskjer me å gje regionale og lokale politikere innsikt i næringslivet på Vestlandet og synliggjere kva for utfordringer og moglegheiter regionen vår har.

 8. 17. september 2019,

  Førde. Scandic Sunnfjord Hotel

  Kapitaldagen 2019

  Bedrifter treng kapital for å vekse. Tilgang på risikokapital er viktig for å utvikle gode prosjekt i vårt fylke.

 9. Helseinnovasjonskonferansen 2019

  Ein konferanse for næringsliv, akademia og helsesektoren med målsetning om meir offentleg privat samarbeid om innovasjon.