Lansering av Finn løsninger

18. okt 2022, kl. 09.00–10.00
Middelthuns gate 27 eller digitalt
Bildecollage med Ingebjørg Harto, LUP, næringsminister Jan Christian Vestre, Ole Erik Almlid, NHO og Anne Romsaas, KS

Den 18. oktober lanserer Leverandørutviklingsprogrammet (LUP) nettsiden Finn løsninger. Dette er nettsiden som skal gjøre det enkelt for offentlige virksomheter å finne frem til løsninger som er blitt til gjennom innovative anskaffelser.

Målet med den nye nettsiden er å inspirere og gjøre det enklere for offentlig sektor å finne frem til løsninger på små og store utfordringer, som er utviklet gjennom innovative offentlige anskaffelser. Løsningene er utviklet i tett samarbeid med offentlige innkjøpere, og flere av dem er finansiert av virkemiddelapparatet. Det sikrer at løsningene treffer på behov og utfordringer for offentlig sektor. På Finn løsninger vil du finne informasjon om selve løsningene, bedriftene bak dem og anskaffelsesprosessene.

Vi inviterer til lanseringsfrokost den 18. oktober.

På lanseringsfrokosten får du høre om innovasjoner som er utviklet av bedrifter og erfaringer fra offentlige virksomheter som har anskaffet disse.

Det blir mingling, nettverksbygging og servering fra kl. 09:00. Programmet starter 09:30 og avsluttes 11:00. Det er mulig å delta digitalt og du må melde deg på for å få tilsendt lenke.

Vi inviterer våre partnere, våre eiere, virkemiddelapparatet, bedrifter som har utviklet løsninger, offentlige innkjøpere, organisasjoner og næringsliv til lanseringen.

Velkommen!

Følg sendingen