NHOs årskonferanse: Hold av 6. januar 2022!

Nyhet

Publisert

NHO sparker i gang konferanseåret 2022 den 6. januar med Årskonferansen 2022. Årets tema er Morgendagens arbeidsliv.

Vi skal lage tidenes beste digitale konferanse for alle NHOs medlemmer, og vil fylle Oslo Spektrum med 1300 gjester.

- Vi gleder oss helt utrolig til å kunne møtes igjen. Dette blir den største Årskonferansen noensinne, både fysisk og digitalt. Vår ambisjon med konferansen er å sette fokus på og skape debatt rundt viktige tema som angår våre medlemsbedrifter og samfunnet generelt, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid.

Temaet for Årskonferansen er morgendagens arbeidsliv. Morgendagens arbeidsliv gir mange muligheter, men hva skal vi leve av, hvem skal gjøre alle jobbene og hvordan blir arbeidslivet i årene som kommer? Disse spørsmålene skal Årskonferansen 2022 forsøke å gi noen svar på.

- Vi skal snakke om morgensdagens jobber i Norge, morgendagens arbeidsgivere og arbeidstakere og ikke minst morgendagens arbeidsliv. Hva har vi lært av pandemien, hvordan skal bedriftene få den kompetansen de trenger og hva er unikt for Norge og det norske arbeidslivet, sier prosjektleder for NHOs årskonferanse Unni Skjelnes.


Fra Gyro til All-in

Etter en årrekke, og mange svært gode konferanser sammen med Gyro, har vi for Årskonferansen 2022 valgt å samarbeide med event-byrået All-In, som er ledet av Jan Fredrik Karlsen og eid av Petter Stordalen.

- Vi har brukt Gyro i en årrekke, og er svært fornøyd med det samarbeidet. Denne gangen imponerte All-In oss med svært gode tanker om en skikkelig fornyelse av hvordan den fysiske møteplassen kan være, samtidig som vi skal lage en fantastisk konferanse for de som følger oss digitalt. De forstår NHO-fellesskapet godt, og har kule planer for hvordan vi med konferansen kan vise frem bredden i NHO-familien, sier kommunikasjonsdirektør i NHO, Peter Markovski.