Mitt læringsliv

- Jeg har kjent mulighetene når de har seilt forbi. Og tatt dem. Les dagens intervju med NHO-sjef Kristin Skogen Lund i A-magasinet.

Faksimile - Aftenposten 3. januar 2013

Publisert 03.01.14

Årskonferansen 2014

Kristin Skogen Lund er kåret til en av Norges mektigste kvinner. I dagens intervju med A-magasinet forteller hun blant annet om sitt læringsliv. Det har vært en utfordrende og innholdsrik læringsvei. Hun hevder hun har lært mer i arbeidslivet enn hun noen gang gjorde på skolen. 

- Jeg har alltid søkt utfordringer i stedet for det komfortable. Paradokset er at jeg ikke har jobbet bevisst mot noe av det jeg har oppnådd. Andre har gitt meg den tryggheten jeg trengte. Derfor er jeg så opptatt av at alle skal få anledning til å blomstre – i en jord som har den næringen akkurat de trenger, sier Kristin Skogen Lund til A-magasinet.

Les intervjuet med Kristin Skogen Lund i A-magasinet, 3. januar 2013.

En undersøkelse utført for NHO viser at Norge skårer høyt når det gjelder læring i arbeidslivet. 93 prosent av de forespurte sier det daglige arbeidet er viktig for egen kompetanseutvikling.  Kompetanse og livslang læring er blant annet tema for NHOs Årskonferanse, Læringslivet, som går av stabelen 8. januar i Oslo. Les mer om Læringslivet på NHOs nettside