• Her er noen av høydepunktene fra NHOs livesending under Årskonferansen. Se video.
 • Her er en oversikt over nyheter fra Årskonferansen og videoer av foredragene.
 • Ung kvinne ser opp mot himmelen i et bymiljø på kvelden.
 • Harald Eia tar oss med fra Afrika til Holmestrand hvor hans forfedre slo seg ned.
 • Hvordan tror 5. klassinger på Lysaker skole det er i Norge i 2040? 
  Fem barn om fremtiden
  8. januar 2015

  Hvordan tror 5. klassinger på Lysaker skole det er i Norge i 2040? 

 • - Ringerike er det området på Østlandet – ja, kanskje i hele landet - som har størst vekstpotensial. Det sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund før Årskonferansen "#7millioner", som handler blant annet om at folketallet vokser raskt her i landet.
  Dobling på Ringerike
  #7MILLIONER - 4. januar 2015

  - Ringerike er det området på Østlandet – ja, kanskje i hele landet - som har størst vekstpotensial. Det sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund før Årskonferansen "#7millioner", som handler blant annet om at folketallet vokser raskt her i landet.

 • - Vi må snu hver stein i jakten på gode tiltak som gjør at unge klarer å fullføre utdanningen sin. Det er bra for den enkelte og det er bra for samfunnet, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund.
  NHO vil teste ut et ekstra frivillig skoleår
  19. januar 2018

  - Vi må snu hver stein i jakten på gode tiltak som gjør at unge klarer å fullføre utdanningen sin. Det er bra for den enkelte og det er bra for samfunnet, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund.

 • Alle bedrifter skal ha registrert e-postadresse eller mobiltelefonnummer i Brønnøysundregistrene. Dette ble obligatorisk fra 1. januar 2018.
  Bedrifter må registrere digital adresse
  18. januar 2018

  Alle bedrifter skal ha registrert e-postadresse eller mobiltelefonnummer i Brønnøysundregistrene. Dette ble obligatorisk fra 1. januar 2018.

 • Nå må aksjeselskaper ha revisor hvis driftsinntektene er høyere enn 6 millioner kroner eller hvis balansesum/aksjekapital er høyere enn 23 millioner kroner.
  Høyere terskel for revisjon
  18. januar 2018

  Nå må aksjeselskaper ha revisor hvis driftsinntektene er høyere enn 6 millioner kroner eller hvis balansesum/aksjekapital er høyere enn 23 millioner kroner.

 • – Jeg frykter at selve fundamentet i det norske velferdssamfunnet kan forvitre, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund. Nå varsler hun sterkere lut for å få bukt med arbeidslivskriminaliteten.
  NHOs seks tiltak mot arbeidslivskriminalitet
  18. januar 2018

  – Jeg frykter at selve fundamentet i det norske velferdssamfunnet kan forvitre, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund. Nå varsler hun sterkere lut for å få bukt med arbeidslivskriminaliteten.

 • Hurtigsporet skal få flyktninger med kompetanse raskere i kontakt med arbeidsgivere slik at de kan komme ut i jobb.
 • Den nye regjeringens politiske plattform gjør det lettere for mindre bedrifter å konkurrere om offentlig oppdrag på hele 500 milliarder kroner. Det sier NHO-advokat Arnhild D. Gjønnes.
  Lettere for små bedrifter å slippe til
  15. januar 2018

  Den nye regjeringens politiske plattform gjør det lettere for mindre bedrifter å konkurrere om offentlig oppdrag på hele 500 milliarder kroner. Det sier NHO-advokat Arnhild D. Gjønnes.

 • - Regjeringserklæringen tar verdien av arbeid på alvor. Her skisseres grep for jobbskaping som er bra for Norge, sier NHOs administrerende direktør Kristin Skogen Lund.
  Tar verdien av arbeid på alvor
  NY REGJERINGSERKLÆRING - 14. januar 2018

  - Regjeringserklæringen tar verdien av arbeid på alvor. Her skisseres grep for jobbskaping som er bra for Norge, sier NHOs administrerende direktør Kristin Skogen Lund.

Årets tema

Tema for NHOs Årskonferanse er velfungerende bo- og arbeidsmarkedsregioner. Her kan du lese hva vi mener skal til.

Se digitalt politikkdokument Last ned politikkdokument

Du møter

NHOs Årskonferanse

En av Norges mest profilerte konferanser som vies stor oppmerksomhet. Vår ambisjon med Årskonferansen er å legge premisser for den politiske debatten. Årlig deltar cirka 1300 bedriftsledere, ledere i offentlig sektor, toppolitikere, akademikere og eksperter på NHOs Årskonferanse. 

Delta digitalt

8. januar kan du se Årskonferansen direkte på nho.no. Nytt av året: Vi sender direkte også i pausene, med intervjuer og debatter. I tillegg tar vår utegående reporter temperaturen blant publikum. Sendingen starter kl.8:30.

Opptak av foredragsholdere blir også lagt ut i NHOs videoarkiv.

Følg NHOs Årskonferanse direkte og delta i debatten ved å bruke taggen #7millioner