Informasjon til pressen

Her finner du nyttig informasjon for journalister og fotografer som skal dekke NHOs årskonferanse i Oslo Spektrum.

Publisert 10.11.17

Du må melde deg på her i forkant. Da ligger adgangskort klart ved pressebordet når du ankommer Oslo Spektrum den 9. januar. 

Påmelding for presse

Praktisk informasjon om konferansen 

Dørene åpnes fra kl. 08:00, inngang 1 i Oslo Spektrum. Konferansen begynner kl.9.00, men vi anbefaler å være ute i god tid. Husk pressekort! 

Journalister vil få tilgang til eget presserom med arbeidsplasser, trådløst nett og direkteoverføring av hele konferansen.  Presserommet er åpent og betjent fram til klokka 16.30. Her vil det også være forfriskninger og lunsj. Pressen har tilgang til å ta bilder i konferansesalen, men har ikke tilgang til seter i salen. 

Pressekontakt 

Har du spørsmål vedrørende NHOs årskonferanse 2018, "Verdien av arbeid", ta kontakt med presseansvarlig: Tuva Gaarder Nordlie, 936 68 715. NHOs pressetelefon: 480 22 800. 

Ved behov for bilder ta gjerne kontakt på telefon eller på desken@nho.no.

Bakgrunn og analyse

Vi har publisert flere artikler om politikken og analysen som ligger til grunn for NHOs årskonferanse. Disse finner du under Årets tema

Teknisk kontakt 

Ønsker du å dekke NHOs årkonferansen med direktesending og studio i Oslo Spektrum? Ta kontakt med Vegard Reiten i Gyro på telefon 911 81 857 for å sjekke om det er ledige plasser, tekniske spørsmål og for å avtale rigging. NB: Det vil ikke være mulighet for å rigge/trekke kabler på konferansedagen.

Det er også mulig å få tilgang til en direktestream av konferansen som kan legges opp på medienes egne sider. Ta kontakt med presseansvarlig Tuva Gaarder Nordlie hvis du ønsker mer informasjon om dette.

Skal du dekke NHOs årsmiddag som journalist/fotograf? 

Presse er velkommen til å være tilstede når middagsgjestene ankommer Oslo Spektrum torsdag 9. januar fra ca. kl. 18.45. Selve middagen vil ikke være åpen for pressen.

Kontakt oss

Tuva Gaarder Nordlie

Kommunikasjonsrådgiver

Kommunikasjon

tuva.gaarder.nordlie@nho.no
Telefon
93668715