Nyhetsarkiv

 1. Gi jobbmuligheter til alle

  17. august 2017 | Ringer i vannet, Trøndelag

  I første halvdel av 2017 har 609 personer kommet i jobb etter et tiltak i Fretex. - Arbeids- og inkluderingsbedriftene over hele landet er den lokale spesialisten, og det må vi bygge videre på, sier daglig leder i Fretex Midt-Norge, Tanja Holmen.

 2. Flo, fjære og fristelser i 30 år

  17. august 2017 | Trøndelag

  Størst på lutefisk, verdensrekord i blåskjellgryte og først ute med både sushi og røykelov. Mye har skjedd i løpet av Havfruens 30 år lange historie, men lidenskapen er fremdeles den sammen.Havfruen fiskerestaurant er månedens bedrift i august.

 3. Hvordan skape vekst og arbeidsplasser i Hallingdal

  17. august 2017 | Buskerud

  Hallingdal har et godt utgangspunkt for næringsutvikling innen ulike bransjer. Samtidig vet vi at lite kommer av seg selv. Utvikling forutsetter at investorer og gründere tør satse og at lokale og sentrale myndigheter bidrar med forutsigbare rammebetingelser.

 4. Stort potensiale for å skape arbeidsplasser med utgangspunkt i gårdsbruk og landbruk

  16. august 2017 | Buskerud

  Det er Vannhull og valgdebatt den 18 august, vekst og arbeidsplasser i Hallingdal er tema. Fauskivalen 2017 er over og har nok et år vært en suksess. Vi har benyttet anledningen til å spørre Fauskivalens far, eier av Fausko skysstasjon, gründer og fjellbonde Knut Fausko om hva han mener viktig for veksten i Hallingdal.

 5. Formueskatten hemmer nordnorske bedrifter

  16. august 2017 | Finnmark

  I Nord-Norge har vi mange små og mellomstore hjørnesteinsbedrifter, på små steder, med personlige eiere, som heller vil investere i bedriften, enn å sende verdiene til det offentlige i form av formueskatt.

 6. Formueskatten hemmer nordnorske bedrifter

  16. august 2017 | Troms og Svalbard

  I Nord-Norge har vi mange små og mellomstore hjørnesteinsbedrifter, med personlige eiere, som heller vil investere i bedriften, enn å sende verdiene til det offentlige i form av formueskatt.

 7. På høy tid å realisere Ocean Space Centre

  16. august 2017 | Trøndelag

  - Norge kan ta den internasjonale lederposisjonen når det gjelder å skape nye verdier i havet, eller vi kan overlate den til andre. Ocean Space Centre er ett virkemiddel for at vi skal kunne ta den posisjonen, sier Agnes Landstad i Abelia.

 8. Perry Hamar er månedens bedrift!

  16. august 2017 | Innlandet

  De har en lang tradisjon i bagasjen. Med fokus på kvalitet, kreativitet og service, har Salong Perry i Hamar gjort seg bemerket som et suksessfullt frisør- og velværesenter, som tar godt vare på sine ansatte.

 9. Camilla vil at kvinner skal lære av hverandre

  15. august 2017 | Innlandet

  Drømmen er å skape et nettverk der kvinner kan dele lidenskaper og erfaringer på tvers av bransjer. Camilla Granum tror kvinner har mye å lære av hverandre.

 10. Politisk toppmøte

  15. august 2017 | Troms og Svalbard

  Sammen med Nordlys inviterer vi til valgdebatt. Vi setter næringspolitikk på agendaen. Bli med på debatten.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
...
 1. 10
 2. 20
357 >