Deltakerne rekordfornøyd med Årskonferansen

Aldri tidligere har de som har deltatt på NHOs årskonferanse gitt bedre tilbakemeldinger.

Simen Markussen på NHOs årskonferanse 2016

Simen Markussen hadde publikum i sin hule hånd på NHOs årskonferanse 2016.

Publisert 19.01.16

Årskonferansen 2016

7. januar gikk "Remix – Det nye arbeidslivet" av stabelen. 64 prosent av alle som deltok svarte i etterkant på en undersøkelse om konferansen.

Deltakerne gir i gjennomsnitt en score på 5,3 for gjennomføringen av årets konferanse, på en skala fra 1 til 6. Aldri tidligere har NHO fått så god tilbakemelding på årskonferansen.

- Som president i NHO er jeg svært fornøyd over at temaet ble satt på dagsordenen, og ikke minst svært stolt over gjennomføringen av den beste årskonferansen i NHOs historie. Vi satser på stigning til neste år, sier Tore Ulstein.

Her kan du lese alt om Årskonferansen "Remix - det nye arbeidslivet"

Høy kvalitet på innlederne

- Jeg tror resultatet ble så bra fordi vi traff veldig godt på temaet i år. Dessuten viser undersøkelsen at alle innlederne holdt høy kvalitet, uten noen dødpunkter fra scenen. Og så er vi jo ekstra fornøyd med at vi hadde en veldig god miks på innlederne, både når det gjelder kjønn, alder og bakgrunn, sier Kristina Jullum Hagen, prosjektleder for Remix.

Nesten 70 prosent av deltakerne svarer at de har økt sin kunnskap om temaet for årets konferanse. Like mange mener konferansen har bidratt til å påvirke den politiske debatten om hvordan samfunnet kan møte teknologiendringer og, med dem, et endret arbeidsliv.
- Det er jo hovedmålsettingene våre, så det er vi svært fornøyd med, sier Jullum Hagen.

Markussen og Nyhaug på topp

Innlederne får svært gode tilbakemeldinger fra de som satt i salen. Aller best tilbakemelding får Simen Markussen fra Frischsenteret, Ole Petter Nyhaug fra Opinion og professor Andrew McAfee fra MIT. Se foredragene deres nedenfor: 

Simen Markussen

 

 Ole Petter Nyhaug

 

 Andrew McAfee


- De er ikke bare fremst på sine fagfelt, men kommuniserer også ekstremt godt med publikum, sier Jullum Hagen.

Tilbakemeldinger fra deltakerne viser også at deler av logistikken kunne vært bedre. Dette gjelder spesielt lunch- og pauseavviklingen.
- Det er åpenbart noen forbedringspunkter for oss. Men det er heller ikke unaturlig når vi arrangerer konferansen på et nytt sted for første gang, sier prosjektlederen.