NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

24 resultater

Type artikkel
Velg område
24 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Arktis

  De viktige stemmene

  Næringslivet rommer bedrifter, ideer, produkter, men først og fremst mennesker. Når NHO jobber for å sikre gjennomslag politisk må vi vise hva næringslivet består av. For å få frem våre saker, vise hva det kreves å drive bedrift og skape arbeidsplasser – må vi fortelle de gode bedriftshistoriene.

 2. Nyhet, NHO Arktis gruvedrift, Syd-Varanger

  Jubler for oppstart av Sydvaranger

  LO Finnmark og NHO Arktis er svært glad for at Sydvaranger AS meldte om oppstartsplaner av Sydvaranger gruve i Kirkenes i løpet av 2019, og planlegger å produsere høykvalitets magnetitt-jernmalm.

 3. Nyhet, NHO Arktis Oppdrettsanlegg, Lukkede anlegg, Kommunestyre

  Innfallsmetoden som styringsform

  Vedtaket om å presse oppdrettsnæringen inn i lukkede anlegg tjener ikke Tromsøpolitikerne til ære. Hverken fiskeri- eller miljømyndigheter nasjonalt eller næringen anbefaler slike begrensinger. Den styrende posisjonen i Tromsø kommune tar med den ene hånden og slår med den andre.

 4. Nyhet, NHO Arktis, Nyhet Varsling, Julebord

  Ikke bli årets julegris!

  Julebordsesongen er i full gang og sammen med bransjen er vi enige om å samarbeide for å hindre og forebygge seksuell trakassering i reiselivsnæringen. Vi gjenoppfrisker fem gode råd mot seksuell trakassering og deler en link til et nettkurs holdt tidligere i år.

 5. Nyhet, NHO Arktis

  Fra teori til praksis

  Møt Øyvind Helseth som i dag har første dag i praksis hos NHO Arktis.

 6. Nyhet, NHO Arktis Statsbudsjett 2019

  Statsbudsjettet 2019

  Solbergregjeringen har i dag lagt fram et stødig grunnlag for fremtidig næringsutvikling og vekst. Budsjettet bærer preg av en langsiktig satsing på nødvendig omstilling og økt verdiskaping. Det skaper nødvendig forutsigbarhet for å kunne sikre arbeidsplasser, skape nye jobber og få flere i arbeid.

 7. Nyhet, NHO Arktis

  Vi ønsker Marianne Saus velkommen til oss

  1. oktober startet Marianne i engasjement som rådgiver på vårt kontor i Tromsø og skal jobbe sammen med oss ut april neste år.

 8. Nyhet, NHO Arktis

  NHO er med på TV-aksjon

  TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 21.oktober. Vil du bidra?

 9. Nyhet, NHO Arktis

  Feil å motarbeide regionreformen

  Flertallet av kommunene i Troms og Finnmark havner langt nede på resultatlisten i NHOs Kommune-NM 2018. Det bekymrer regiondirektør Målfrid Baik i NHO Arktis.

 10. Nyhet, NHO Arktis

  Statsministeren fikk påfyll

  Statsminister Erna Solberg fikk påfyll om næringslivet i nord på sin reise over Porsangerfjorden under Arctic Race of Norway.