Artikler

Vis filtrering

62 resultater

Type artikkel
Velg område
62 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Overnattingsrekord i Nord-Norge, fortsatt nedgang på Svalbard

  Også august ble "all time high" for overnattingsbedriftene i nord med økning i antall overnattinger på 11 prosent sammenlignet rekordmåneden august 2022. Det var en økning i utenlandske overnattinger på 13 prosent, mens antall norske overnattinger økte med 8 prosent. På Svalbard er det en nedgang i antall overnattingsdøgn på 12 prosent i august.

 2. Krever at regjeringen innfrir

  Bedriftene i Nord-Norge har i mange år pekt på kraftsituasjonen som den største bremseklossen for vekst og utvikling av næringslivet og lokalsamfunnene. NHO Arktis mener at Regjeringens løfter i kraftpakken må innfris for å gi næringslivet i nord tidenes muligheter.

 3. Overnattingstrafikken gikk ned i mai

  Etter «all time high» i overnattingstrafikken i mai 2022 hadde overnattingsbedriftene i nord en nedgang i totaltrafikken på 13 prosent i mai 2023 sammenlignet med mai 2022. Det var en nedgang i norske overnattinger på 14 %, mens utenlandske overnattinger gikk ned med 10 %.

 4. Stor vekst i utenlandstrafikken ga overnattingsrekord i mars

  Mars ble nok en god måned for overnattingsbedriftene i nord med en økning i totaltrafikken på 5 prosent. De gode tallene skyldes først og fremst en solid økning i utenlandstrafikken som var 21 prosent høyere enn i mars 2022. Tall brutt med på regionnivå viser at det er Tromsø og Lofoten som har hatt størst volumøkning i utenlandstrafikken sammenlignet med mars 2022.