NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

60 resultater

Type artikkel
Velg område
60 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Arktis

  Hvor stødige er vi nord? Se resultat fra årets Kommune-NM

  Troms og Finnmark har tre kommuner inne blant de 100 høyest rangerte; Tromsø som er på plass nummer 14 i årets Kommune-NM, uendret fra i fjor. Deretter Alta (43) og Harstad (84). Hammerfest følger på plass nummer 114. Så Sør-Varanger på plass 178, og de resterende kommunene ligger på nederste halvdel av listen.  

 2. Nyhet, NHO Arktis

  Nyttig info - ekspertbistand i vanskelige sykefraværssaker

  Du som arbeidsgiver kan få støtte til å redusere og forebygge sykefraværet digitalt eller fra NAV Arbeidslivssenter. Vi har samlet noen nyttige lenker og info til deg som trenger støtte til å forebygge og redusere fravær i din bedrift.

 3. Nyhet, NHO Arktis

  Ny styreleder i NHO Arktis

  Adrianne Ubeda ble valgt til ny styreleder i NHO Arktis på årsmøtet 4. juni. -Jeg ser frem til å være styreleder i NHO Arktis tross denne krevende Koronasituasjonen mange bedrifter befinner seg i, sier Ubeda og legger til: Aldri har verdien av medlemskapet i Norges største arbeidsgiverorganisasjon vært viktigere enn i disse tider. Det å ha en organisasjon som faglig rådgiver på arbeidsgiversiden, samtidig som at NHO jobber for de beste rammebetingelsene for bedriftene lokalt og nasjonalt.

 4. Nyhet, NHO Arktis

  100 dager med korona – fra opptur til kollaps

  Etter en grusom vinter på Magerøya, sånn værmessig, med langt flere dager med stengte veier og kolonnekjøring enn vanlig, skulle sommeren 2020 bli drømmesommeren. Sommeren da cruiseturistene igjen skulle komme i titusentall for å oppleve den barske finnmarkskysten sammen med Daniel Myhre og hans ansatte i Destinasjon 71 grader nord. Sommeren da hjulene igjen skulle rulle for fullt bedriften i Nordkapp, i midnattsolens rike. Alle hjerter gledet seg.

 5. Nyhet, NHO Arktis

  100 dager med korona – en syretest og nye muligheter

  -Gi meg en krise, da skjer det noe i hodet mitt. Da koronaen stengte landet ble mange av oss som handlingslammet - men ikke alle. En av de som fant fram sin indre kriger, er Chili Harstads Jan-Roger Eriksen. -Korona er en kjempebra syretest for reklamebransjen, er hans beskrivelse av tida vi er inne i. Og beskrivelsen kan nok passe for flere i kommunikasjonsbransjen.

 6. Nyhet, NHO Arktis

  Tomme seter fylles opp igjen

  Dagens Næringsliv og NRK melder at regjeringen vil endre smittevernreglene om bord på norske fly, og at de nå harmoniseres med de europeiske reglene. Det betyr at tomme seter igjen kan fylles med passasjerer. – Blant de viktigste tiltakene for å holde hjulene i gang og få folk tilbake i jobb i nord, mener Målfrid Baik, regiondirektør i NHO Arktis og Daniel Bjarmann-Simonsen som er regiondirektør i NHO Nordland.

 7. Nyhet, NHO Arktis

  Gunnar Nilssen blir midlertidig leder i Finnmarksløpet

  I en periode hvor Finnmarksløpet står uten daglig leder vil arrangementet som er omtalt som "vinterens vakreste eventyr" leie inn Gunnar Nilssen som daglig leder. Nilssen er til daglig ansatt i NHO Arktis, og vil fungere som daglig leder til ny daglig leder er på plass i løpet av høsten.

 8. Nyhet, NHO Arktis

  Mer penger til samferdsel

  Vedlikehold på de viktigste eksportveiene må prioriteres. Gryteklare fiskerihavnprosjekter må gjennomføres. Forbedret kapasitet og kvalitet både på elkraft og data må på plass. NHO Arktis og LO Troms og Finnmark er enige, og har laget en prioriteringsliste over investeringsprosjekter fylkeskommunen har ansvar for. Denne oversikten sendes fylkespolitikere, samt regjering og Stortinget som skal lage en ny krisepakke. En liste med prosjekter som vil ha stor betydning for økt jobb- og verdiskaping.

 9. Nyhet, NHO Arktis

  En halv million til det beste plast-forslaget

  For bedrifter som ønsker å gjøre en forskjell i kampen mot plast, åpner Handelens Miljøfond pengeboka og sprer 13 millioner kroner ut over landet. Hver bedrift som blir plukket ut får en halv million kroner til å skape eller sikre arbeidsplasser innen plast og miljø. Søknadsfristen er 18.mai og utlysningen retter seg særlig mot bedrifter som jobber for å redusere plastforsøpling, øke gjenvinning eller bruke plast mer effektivt.

 10. Nyhet, NHO Arktis

  En gledelig nyhet for flyplassprosjektene i nord

  Krisen i luftfarten rammer ikke bare flyselskapene. Når det knapt går fly, tjener heller ikke selskapet som eier og driver flyplassene penger. Dagens varslede krisepakke til Avinor, med ca. fem milliarder kroner til dekning av inntektstap, kan være redningsplanken for flyplassprosjektene i nord.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: