NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

36 resultater

Type artikkel
Velg område
36 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Innlandet

  - Vi skal begeistre Innlandet

  Agenda Innlandet: Den 14. januar fylles Kirsten Flagstad-salen i Hamar Kulturhus med i underkant av 500 deltakere fra hele Innlandet. - Agenda Innlandet blir et viktig samlingspunkt og et kraftig avspark for det nye storfylket, lover regiondirektør i NHO Innlandet, Jon Kristiansen.

 2. Nyhet, NHO Innlandet

  Tenk risiko ved ulovlig arbeid

  Elektriske installasjoner som gjennomføres av ufaglærte eller andre uten tilstrekkelig kompetanse kan føre til brann eller andre situasjoner som er direkte livsfarlige. NHO Innlandet, Nelfo Innlandet, Eidsiva Nett og Elsikkerhet Norge retter fokus på ulovlig arbeid og konsekvensene dette kan føre til.

 3. Nyhet, NHO Innlandet

  Vi bygger Innlandet

  Det kommende året skal både kommuner og fylkeskommuner jobbe fram sine planstrategier. Samlet er dette Innlandssamfunnets viktigste strategiske planverktøy for de nærmeste årene. NHO Innlandet oppfordrer våre bedrifter til å delta på dette.

 4. Nyhet, NHO Innlandet

  Merkbar mindre optimisme blant bedriftene

  Mye tyder på at de kjøligere vindene utenfra nå treffer bedriftene på Innlandet. I vår kvartalsrapport er våre medlemsbedrifter merkbart mindre optimistiske i fjerde kvartal, sier regiondirektør Jon Kristiansen i NHO Innlandet.

 5. Nyhet, NHO Innlandet

  Månedens bedrift: Løten Mølle

  Birger M Bratlie, faren til Arvid Olav Bratlie og Bjørn David Bratlie, kjøpte Løten Mølle i 1977. Deretter har produksjonen økt jevnt for den lokale bedriften på Løten. – Løten Mølle er et godt eksempel på en lokal bedrift som skaper arbeidsplasser og verdiskaping i lokalområdet. Med utgangspunkt i det som dyrkes lokalt skaper de vekst og arbeidsplasser, sier rådgiver i NHO Linn Alicia Slora Kristiansen.

 6. Nyhet, NHO Innlandet

  NAV skal bistå med rekruttering til bygg- og anleggsbransjen

  I slutten av november undertegnet Entreprenørforeningen Bygg-og Anlegg (EBA) Innlandet og NAV Innlandet en samarbeidsavtale om rekrutteringsbistand og kvalifisering av arbeidssøkere. – Dette er en avtale som kan komme til stor nytte for oss i bransjen, sier avdelingsleder Gerd Kjølstad i EBA.

 7. Nyhet, NHO Innlandet

  To viktige nyansettelser i EBA

  EBA Innlandet og Byggopp Innlandet får nye leder på nyåret.