Artikler

Vis filtrering

177 resultater

Type artikkel
Velg område
177 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Lanserer Nord-Norges største grønne satsing!

  Hele næringslivet i Nord-Norge samler seg nå bak en felles, grønn satsing. Denne satsingen har fått navnet Arctic Green Innovation Region (AGIR) og skal sikre at små og mellomstore bedrifter i Nord-Norge lykkes med det grønne skiftet.

 2. Det vi skal leve av!

  Vi står ikke overfor et subsidiekappløp, men et investeringskappløp for å nå klimamålene. Grønn industri vil kunne skape verdier til fremtidens velferd, og samtidig gi utvikling og vekst rundt om i hele landet, skriver Daniel Bjarmann-Simonsen, regiondirektør NHO Nordland og Ingvild Skogvold, daglig leder i Ranaregionen Næringsforening.

 3. Ballangen Sjøfarm mottok pris under Vinterfestuka i Narvik!

  Selskapet er en jobb- og verdiskaper med stort fokus på egne folk og samfunn. De drifter flere lokasjoner i Ofotfjorden, og har siden 2001 jobbet opp en verdikjede som skaper lokale jobber og verdier. Selskapet har en tydelig stemme i samfunnsdebatten på saker som påvirker vekst- og utviklingsmuligheter, og kommer med viktig og god innsikt. Denne månedens bedrift er ingen andre enn Ballangen Sjøfarm AS!

 4. Like god januar for overnattingsbedriftene i nord som i 2020

  Januar ble nok en god måned for overnattingsbedriftene i nord med en økning i totaltrafikken på 44 prosent. Norge som helhet har i samme periode hatt en økning på 50 prosent. Sammenlignet med januar 2020 er økningen i Nord-Norge på 2 prosent. Økningen fra 2022 til 2023 skyldes stor volumvekst i utenlandstrafikken spesielt til Tromsø-området, samt at det også har vært en positiv utvikling i det norske markedet i hele landsdelen.