NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

71 resultater

Type artikkel
Velg område
71 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Nordland

  Høringssvar fra NHO Nordland - Planprogram

  15. oktober var det frist for å gi svar på høring om planprogram for regional plan for arealpolitikk i Nordland. Dette er viktig arbeid, som vi har valgt å gi innspill til.

 2. Nyhet, NHO Nordland

  Sammen om bruk av reiselivsbedriftene

  NHO Nordland og NHO Arktis har invitert kommunene i Nord-Norge til samarbeid. Et samarbeid om å holde hjulene i gang og hindre at reiselivsbedriftene i landsdelen går under.

 3. Nyhet, Kronikk, NHO Nordland

  Bli med og berg arbeidsplasser

  Vi trenger flere med på laget. Et lag som ikke avlyser, men som tvert imot arrangerer møter og andre aktiviteter på hoteller, restauranter og hos andre reiselivsbedrifter. Selvsagt med smittevern i høysetet.

 4. Nyhet, NHO Nordland

  Innspill til Nord Universitets strategi 2030

  Nord Universitet utvikler i høst sin strategi for de neste ti årene. Det er et svært viktig arbeid, for den kanskje viktigste samfunnsbyggeren vi har i Nordland. NHO Nordland er takknemlig for muligheten til å gi innspill i universitetets strategiarbeid. Sammen med en rekke andre offentlige og private aktører har vi tatt for oss første utkast til strategi, og vi har nå oversendt våre innledende kommentarer og tilbakemeldinger til arbeidet.

 5. Nyhet, NHO Nordland

  Pilen peker nedover igjen– også i nord

  Utsiktene for høsten og tiden fremover har gått fra vondt til verre. NHOs ferske medlemsundersøkelse viser at smitteøkningen raskt forplanter seg til Nordlandsbedriftene og arbeidsplassene. – Pilene pekte oppover, men nå ser vi igjen flere oppsigelser og betalingsutfordringer blant Nordlandsbedrifter, sier regiondirektør Daniel Bjarmann-Simonsen i NHO Nordland.

 6. Nyhet, Kronikk, NHO Nordland

  Gi yrkesfagene den anerkjennelsen de fortjener

  For litt siden skrev lærlingen Josefine Habberstad et innlegg med følgende budskap: "Jeg håper at vi som går yrkesfag kan få den anerkjennelsen vi fortjener." Akkurat det tror vi mange er hjertens enig med henne i. Ikke minst i NHO-fellesskapet.

 7. Nyhet, NHO Nordland

  Nordland tetter gapet

  Nordland ha tradisjon for å komme dårlig ut i NHOs Kommune-NM, men utviklingen er positiv, og selv om det er mye å jobbe med er det ikke håpløst. Daniel Bjarmann-Simonsen, regiondirektør i NHO Nordland, er tydelig på at befolkningsutviklingen er den største bekymringen når fylket skal tas ut av koronakrisen og bidra inn i det grønne skiftet.

 8. Nyhet, Fagartikkel, Kronikk, NHO Nordland

  Bærekraftig utvikling i kystsonen

  NHO Nordland deltar i planlegging for en bærekraftig næringsutvikling i kystsonen.

 9. Nyhet, NHO Nordland

  Lobbedag på fylkestinget

  Årets tredje fylkesting starter i dag, 15. juni. Det er flere viktige saker på agendaen, og NHO Nordland har i forkant av fylkestinget fått innpass hos både posisjonen og opposisjonen. Der fikk vi slått et slag for norsk sjøfart, samtidig som vi har oversendt et innspillsnotat hvor vi støtter etableringen av Havbruksakademiet Nord AS og kommenterer fylkesrådets foreslåtte høringsuttalelse til ny opplæringslov og Liedutvalget.

 10. Nyhet, NHO Nordland

  Kutt i formueskatten sikrer og skaper arbeidsplasser

  Formuesskatten er en særnorsk skatt som skaper særnorske problemer. Regjeringens forslag om redusert formuesskatt på arbeidende kapital er et skritt i riktig retning. Men skatten burde fjernes helt.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: