NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

68 resultater

Type artikkel
Velg område
68 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Ingen flere stopp for ny E18

  I Aftenposten 2. mai kunne vi lese at første del av Ny E18 nå står bom stille. Veivesenet jobber nå for byggestart høsten 2021. Det er to år senere enn planlagt.

 2. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Viktigheten av god mobilitet i Viken

  Torsdag samlet NHO Viken noen av våre bedrifter og politikere fra de tre fylkene som vil bli Viken i 2020. Hensikten med møtet var å komme med det første innspillet til den kommende nasjonal transportplan.

 3. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Er bilverksted en kommunal oppgave?

  Sarpsborg kommune har nettopp startet et eget bilverksted. Kommunen vedlikeholder de aller fleste tjenestebilene sine selv. Er det virkelig en kommunal oppgave å drive bilverksted?

 4. Nyhet, NHO Viken Oslo Utdanning utdanningsvalg, Søknadsfrist

  Du velger ikke utdanning for livet

  Søknadsfristen til høyere utdanning nærmer seg. Er du 19 i dag, vil du trolig skifte jobb og karriere flere ganger. Derfor er valget du gjør nå i april ikke et valg for alltid. Lytt likevel til gode råd.

 5. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Skaper verdier som forblir i lokalsamfunnet

  Ingrid Hillestad Medhus leder en av de største produksjonsbedriftene i Hallingdal. Det gjør hun med stolthet og ydmykhet. Virksomheten ved Nortura på Gol betyr mye både for lokalsamfunnet og verdiskapingen i hele Hallingdal.

 6. Nyhet, Fagartikkel, NHO Viken Oslo

  Høyest søkning til yrkesfag til Buskerud og Østfold i vår region

  I 15 av 18 fylker er det størst søkning til yrkesfag, men ikke i Oslo, Akershus og Troms. Og i Buskerud og Østfold er det rundt 50 prosent søkere til studiespesialisering og til yrkesfag.

 7. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Forenkling av regelverk og hurtig byråkrati på ønskelisten

  99 prosent av bedriftene her i landet er små eller mellomstore. Disse bedriftene har håp om en enklere hverdag når regjeringen legger fram sin strategi for små og mellomstore bedrifter.

 8. Nyhet, Fagartikkel, NHO Viken Oslo

  Mer om tariffoppgjøret

  NHOs viktigste mål i årets oppgjør er å styrke norske bedrifter i konkurransen med utenlandske bedrifter. NHO forhandler på vegne av mer enn 26.000 norske bedrifter.

 9. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Ringnes ble årets lærebedrift i Akershus

  Bedriften stiller opp både for lærlinger og lærekandidater og samarbeidet er godt, heter det i begrunnelsen. Lærlingene står også i kø for å få læreplass hos Ringnes, for slikt ryktes blant ungdom på jakt etter læreplass.

 10. Nyhet, Fagartikkel, NHO Viken Oslo

  La oss heie på kvinnelige ledere

  Vi er avhengige av å ha de beste lederne, og da må vi vi hente de fra hele befolkningen.