NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

57 resultater

Type artikkel
Velg område
57 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Nettverksbygging i NHO

  Globale trender påvirker bedriftene. “Vi og verden” er temaet for NHO Viken Oslos årskonferanser. Gründerne i TradingFoe framhver mulighetene til nettverksbygging på denne arenaen.

 2. Nyhet, NHO Viken Oslo

  EØS – 25 år med stabilitet

  Beregninger Menon har gjort for NHO viser at det fra Ski ble eksportert for nær 1,5 milliarder kroner i 2017. Eksporten la grunnlag for nær 1 200 arbeidsplasser på nasjonalt plan, hvorav om lag 700 er i eksportbedriftene, mens de resterende er i leverandørleddet. De fleste eksportbedriftene er helt avhengige av EØS-avtalen.

 3. Nyhet, Fagartikkel, NHO Viken Oslo

  Fagopplæring må øverst på agendaen i Viken

  Viken er i støpeskjeen. En av de viktigste oppgavene til den nye fylkeskommunen er å gi ungdom en utdanning som fører til jobb i framtiden. Når seks av ti bedrifter i Viken sier de ikke får tak i den kompetansen de har behov for, har vi et kompetansegap som må tettes.

 4. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Morten Nygård Bakke blir fagsjef for politikk i NHO Viken Oslo

  Morten Nygård Bakke slutter som statssekretær og begynner som fagsjef for næringspolitikk i NHO Viken Oslo. Vi gleder oss til han begynner, sier regiondirektør Nina Solli.

 5. Nyhet, NHO Viken Oslo

  "Sikk-sakk" fra Halden til Hallingdal

  I januar og februar inviterer vi til en rekke arrangement for å bli enda bedre kjent med medlemmene i hele den store regionen vår. Først ut er "Kunstig intelligens & øl", i Halden 14. januar.

 6. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Nå er det skiltet om til næringsparkering

  -Det vi har jobbet for har nå blitt virkelighet: Det er ikke lenger to timers begrensning på næringsparkering og det har blitt flere plasser reservert næringstransport, sier regiondirektør Nina Solli i NHO Viken Oslo.

 7. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Gratulerer Douchebags!

  -Gratulerer til Douchebags og alle de andre gasellene i Oslo. Konkurransedyktige bedrifter er en forutsetning for velferden vår, derfor er det så viktig at Oslo fortsetter å være en så god vertskapskommune som mulig for bedriftene, sier regiondirektør i NHO Oslo Viken, Nina Solli.

 8. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Felles innsats mot akrim

  -Kampen mot arbeidskriminalitet er trepartssamarbeid i praksis, sa arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie da hun åpnet dagens konferanse i Hønefoss.

 9. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Flere fullfører og flere får lærekontrakt

  - For tredje år på rad øker antall lærekontrakter for elever på yrkesfag. Samtidig øker gjennomføringen i videregående skole. Dette er svært gledelig, sier regiondirektør Nina Solli i NHO Viken Oslo.

 10. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Må satse mer offensivt på yrkesfag

  -NHO er skuffet over at verken regjeringen eller Krf har satt av penger til oppgradering av skoleverksteder i sitt budsjettforslag for 2019. Vi har ikke råd til å vente.