NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

207 resultater

Type artikkel
Velg område
207 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Vi trenger flere jenter med på laget!

  Ingeniører og teknologer er sentrale i norsk samfunn og næringsliv, både under koronapandemien og framover. Hvis vi skal henge med og ta gode valg, må vi ha de beste hodene med på laget – fra hele befolkningen.

 2. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Smittevern i Oslo rammer reiseliv og kontorarbeidsplasser

  Oslo kommune innfører nye tiltak som berører reiselivet. Kommunen oppfordrer samtidig folk til å holde seg hjemme på hjemmekontor. Oppfordringen gjelder også pendlere fra nabokommunene.

 3. Nyhet, NHO Viken Oslo korona, smittervern, karantene, hjemmekontor

  Innstramming på innreise og på sosialt samvær

  Natt til onsdag denne uken innføres det strengere innreiseregler nasjonalt. Årsaken er økt smitte i Europa.

 4. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Høyhastighetsbredbånd til hele Viken

  Koronasituasjonen har endret arbeidslivet. Bredbånd er enda viktigere enn før nå som mange jobber hjemmefra. Har du ikke høy nok hastighet i husstanden, er det færre i husstanden som kan jobbe samtidig. Da kan det være krevende å koble seg til server eller drive med filutveksling.

 5. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Ikke avlys julebordet på grunn av korona!

  Hoteller og restauranter har vanskelige tider i så vel Oslo som Viken. Samtidig vurderer mange bedrifter å avlyse julebordet selv om mange ansatte har sittet isolert på hjemmekontor siden mars. Det finnes gode alternativer til å avlyse julebordet, mener regiondirektør i NHO Viken Oslo, Nina Solli.

 6. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Jobbskaping og klimaomstilling viktigst

  - I dag har regjeringen lagt fram et godt budsjett for langsiktig jobbskaping og klimaomstilling, men dette budsjettet er ikke en fasit for 2021. Jeg er helt sikker på at myndighetene og Stortinget tar høyde for at det trengs ytterligere krisetiltak for næringslivet også i 2021.

 7. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Oslo hardest rammet av nedgangen i reiselivet

  August 2019 kom det 45.491 amerikanske turister til Oslo på ferie. I år kom det 1715. NHOs siste medlemsundersøkelse viser at 95 prosent av reiselivsbedriftene i Oslo varsler om lavere omsetning. 42 prosent varsler om reell risiko for konkurs.

 8. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Grensehandel: Regjeringen må se på de norske avgiftene

  Nå er det Nordby, Strømstad, Töcksfors og Charlottenberg som får merke virkningen av koronastengte grenser. Vi unner ingen å miste omsetning og arbeidsplasser, men regjeringen må vurdere nivået på avgifter som driver grensehandelen.

 9. Nyhet, NHO Viken Oslo

  -Vi har ikke tatt igjen det tapte

  To måneder med nedgang. Det er det sjefsøkonom i NHO Øystein Dørum viste til da han la fram kvartalsrapporten i dag.

 10. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Smittevernregler i Oslo og Viken

  Mandag 28. september samlet helseminister Bent Høie (H) 19 kommuner fra Oslo-området og Oslo kommune for å diskutere økt smitte i hovedstaden. Høie ønsket at de nærliggende kommunene skal følge Oslos nye regler. Nå går kommuner rundt Oslo sammen om tiltak.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: