NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

1130 resultater

Type artikkel
Velg område
1130 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Markedsadgang

  Viktig frihandelsavtale med Mercosur

  - Det er gode nyheter at Norge og EFTA-landene har inngått en viktig frihandelsavtale med Brasil og Mercosur-landene etter mange års forhandlinger. Samtidig forventer vi at Norge fortsetter å presse den brasilianske regjeringen til å redde regnskogen.

 2. Nyhet, SMB

  Mye bra for mindre bedrifter

  Regjeringen vil satse på de mindre bedriftene i sin nye SMB-strategi. – Dette er et godt utgangspunkt, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid.

 3. Nyhet, NHO Vestlandet

  Personer og varer må frem!

  Mangel på arbeidskraft, utfordrende infrastruktur og mangel på vekstarealer er noen av de mange utfordringene persontransport- og godstransportbransjen på Vestlandet. Med politisk prioritering kan utfordringene derimot løses.

 4. Nyhet Yrkesfag, gjennomføring, Videregående skole, Partssamarbeid

  Styrk yrkesopplæringen i Viken

  Mange tusen elever blir berørt av de nye inntaksreglene til videregående skole og formidling av læreplasser. LO og NHO støtter løsningen med inntak etter geografi.

 5. Nyhet

  Nytt utvalg: Hvordan blir fremtidens arbeidsliv?

  – Det er positivt at regjeringen setter ned et utvalg som skal se på tilknytningsformer i arbeidslivet og hvordan bedriftene organiserer dette, sier Nina Melsom. Fredag ble det klart at et partssammensatt utvalg skal se på fremtidens arbeidsliv.

 6. Nyhet næringspolitikk, Valg 2019, NHO Viken Oslo

  50 bedrifter og politikere ville gå for næringslivet

  Små og store bedrifter, etablerte store industribedrifter og gründere stilte opp for gode samtaler og en kopp kaffe med politikere i Frognerparken.

 7. Nyhet

  Kjære bedrift - ta inn en lærling!

  Selv om mange allerede har fått læreplass, så er det behov for flere læreplasser både hos eksisterende og nye lærebedrifter i Buskerud, Akershus, Østfold og Oslo.

 8. Nyhet, NHO Agder

  Gode ideer fortjener støtte!

  Myndighetene har utviklet et omfattende sett med virkemidler som skal stimulere næringsutvikling, nyskaping og nye arbeidsplasser. Det er bra.

 9. Nyhet, NHO Trøndelag EBA Trøndelag, Valg 2019

  Byggenæringen trenger forutsigbarhet

  EBA inviterte listetoppene i Trondheim til valgmøte med omvisning på ZEB Flexibel Lab, presentasjon av byggenæringens viktigste saker og byutvikling på programmet.

 10. Nyhet, NHO Arktis

  Vi må samle kreftene for det nye storfylket

  Kommunene i Troms og Finnmark klatrer på listen i NHOs Kommune-NM for 2019, men ligger fortsatt langt bak de fremste regionene i Norge. - Nå må vi samle kreftene for å styrke det nye storfylket, sier regiondirektør Målfrid Baik i NHO Arktis.