NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

14 resultater

Type artikkel
Velg område
14 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Samferdsel, Korona

  Milliard-pakke for luftfarten

  Ap, Høyre, FrP, Sp, Venstre og KrF er blitt enige om en omfattende tiltakspakke for norsk luftfart: 6 milliarder i lånegaranti. - En veldig god start, sier Torbjørn Lothe i NHO Luftfart.

 2. Nyhet, Kompetanse og utdanning, Offentlige anskaffelser, Samferdsel, NHO Viken Oslo Distrikt, Bærekraft, Samferdsel, Kompetanse

  Bedriftene er motoren i bærekraftige lokalsamfunn

  NHO ønsker en politikk som gjør det lettere å drive bedrifter – skape verdier og arbeidsplasser – i hele Viken. Da må vi ha politikerne med på laget.

 3. Nyhet, Samferdsel, NHO Viken Oslo

  På tide å sette E18-kjepphestene på stallen

  - 21. Januar er første møte i reforhandlingen av Oslopakke 3. Min klare oppfordring til forhandlerne er: Sett kjepphestene på stallen, finn gode løsninger for innbyggere og næringsliv, skriver regiondirektør Nina Solli i Dagsavisen.

 4. Nyhet, Samferdsel, NHO Viken Oslo godstransport, NTP, jernbanereformen, Samferdsel

  Vei og bane engasjerer

  -Framtidens transport må ta mer hensyn til næringslivet og varetransporten enn bare på persontrafikk. Ved å legge til rette for verdiskaping og bedriftenes ringvirkninger vil vi få mer igjen for pengene, mener direktør for organisasjon og samfunnskontakt Dag Arthur Aasbø i Borregaard.

 5. Nyhet, Samferdsel

  Toget må gå der folk jobber og bor

  -Det er et mål å redusere biltrafikken inn og ut av de store byene. Da må stasjonene legges sentralt i byene slik at det er lett å gå, sykle eller ta bussen til stasjonen.

 6. Nyhet, Energi, klima og miljø, Markedsadgang, Offentlig sektor og næringslivet, Samferdsel

  10 ting du må vite om fjerde jernbanepakke

  NHO mener EUs jernbanepakke 4 vil være med å styrke jernbanenes konkurransekraft som transportmiddel. Det vil være bra for både klima og næringslivet. Her kan du lese hvorfor.

 7. Nyhet, Energi, klima og miljø, Samferdsel

  CO2-fond: Hva nøler du etter, Elvestuen?

  Næringslivets forslag om en forpliktende miljøavtale med CO2-fond for næringstransporten møtes med nøling hos regjeringen, skriver NHO og tre andre næringsorganisasjoner i dette innlegget.

 8. Nyhet, NHO Trøndelag, Samferdsel Vegforum Trøndelag, Vegkonferansen, Franzefoss Pukk

  Vi må opprettholde de gode ferdselsårene

  - Vi opplever at for mange av veiene ikke er dimensjonert for den tunge transporten som skal ut, og at vedlikeholdet på veiene er for dårlig. Vi må opprettholde de gode ferdselsårene - E6 er bra den, men du må komme deg dit også, sa Vegard Olsen i Franzefoss Pukk på Vegkonferansen.

 9. Nyhet, NHO Trøndelag, Samferdsel Samferdsel, Værnes

  Widerøe først ut med fremtidens fly til Trøndelag

  Nå kan du fly Widerøes flunkende nye Embraer E190-E2 på ruten fra Trondheim-Sandefjord. De nye jetflyene sørger for en effektiv og komfortabel reise, med det siste innen miljøvennlig teknologi.

 10. Nyhet, Offentlig sektor og næringslivet, Samferdsel

  Ny rapport om veifinansiering: «På ville veier»

  En ny rapport viser at dagens veifinansiering ikke er bærekraftig og at næringslivet bærer en stadig større andel av brukerfinansieringen av veiene.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: