Nyhetsarkiv

Vis filtrering

18 resultater

Type artikkel
Velg område
18 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. NHO ønsker strømstøtte for bedrifter

  Strømkrisen kommer for mange bedrifter i tillegg til tapt omsetning og aktivitet på grunn av koronapandemien, en hastig innført lov om pensjon fra første krone og økte skatter. - Situasjonen er ekstraordinær, og må behandles på den måten, sier Anniken Hauglie, viseadministrerende direktør i NHO.

 2. Uheldig at lånerabatt til småbedriftene drøyer

  Mange av NHOs små og mellomstore medlemsbedrifter har hatt stor nytte av SMB-rabatten som ble innført for noen år tilbake, og som har gjort det lettere å få finansiering. Nå er man i ferd med å utvide SMB-rabatten i EU, men man har utfordringer med å få på plass det samme i Norge.

 3. Seks tiltak for å kutte i skjemaveldet

  - Det har vært tidvis god fart i forenklingsarbeidet de siste ti årene. Men vi trenger et kontinuerlig trøkk og seks nye tiltak, sier direktør for politikk i NHO Mari Sundli Tveit.

 4. Koronakrisen er akutt for de minste bedriftene

  Over halvparten NHOs medlemmer med færre enn 9 ansatte har gjennomført permitteringer som følge av Koronakrisen. NHO jobber nå intenst for å sikre gode vilkår også for denne gruppen bedrifter – som det tross alt er flest av. Som gründer-medlem i NHO kan du også få bistand og råd.

 5. Regjeringen forenkler bort en lov

  Regjeringen foreslår å oppheve omstillingslova. - Hurra, dette er bra, for den loven trenger vi ikke, sier Karl Inge Rekdal som leder NHOs forum for små og mellomstore bedrifter.