Global Future

Global Future er NHOs talentprogram for å mobilisere innvandrere med høy utdanning til sentrale stillinger og styreverv i norsk næringsliv. Gjennom Global Future ønsker NHO å sikre våre bedrifter tilgang på høyt kvalifiserte medarbeidere. I tillegg bidrar programmet til å styrke mangfoldet i næringslivet.

Deltakere og mentorer om Global Future
Se flere filmer

Nyheter

 • - En ære å bli valgt

  - Global Future har åpnet mange nye dører og muligheter for meg, sier Walaa Abuelmagd. Hun ble valgt ut blant 200 søkere til NHOs talentprogram for innvandrere.

  8. april 2016
 • Siste kveld med Global Future-gjengen

  - Takk til NHO. Dere har vært en ledestjerne for integrering av innvandrere i arbeidslivet gjennom mange år, sa Toralv Moe fra Oslo kommune under avslutningsmarkeringen for Global Future i Oslo og Akershus.

  11. mars 2016
 • En brobygger

  Global Future-deltaker Raluca Leordeanu ble nominert av E24 i kategorien "Årets Brobygger" og gikk inn på Topp 100-listen av Ledertalentene 2015.

  30. november 2015
 • Global Future-deltaker blant toppene i Dubai

  Tidligere Global Future-deltaker, Farhat Khan, ble valgt ut som en av fire i den norske delegasjonen til Global Women's Forum Dubai 2016. Toppmøtet fant sted forrige uke.

  1. mars 2016
 • Fra ferskvaredisk til finans

  Global Future-deltaker i Møre og Romsdal, Alexander C. Siegmund, har nylig gått fra jobben i ferskvaredisken hos Meny Lerstad til ny stilling i Nordea Finans.

  22. oktober 2015

Kontakt

Kjersti Granaasen

Rådgiver

kjersti.granaasen@nho.no
Telefon
48052856