NHO

Innhold

Webinarer for gründere

Kvinne foran PC

NHO Gründer inviterer til webinarer

NHO Gründer ønsker velkommen til webinarer med ulike temaer for gründere. Et utvalg webinarer er åpne for alle og andre er kun tilgjengelige for NHO-felleskapets gründermedlemmer.

For å delta på webinar trenger du kun PC, Mac, Ipad eller telefon. Du kan lett følge webinaret fra kontoret eller andre steder med nettilgang.

Meld deg på ønskede webinarer og delta ved å klikke deg inn på lenken du får tilsendt i påmeldingsbekreftelsen eller i påminnelsen 1-2 dager før webinaret.

NHO Gründer har medlemmer med god geografisk spredning over hele Norge. Etter forespørsel har vi utviklet et webinartilbud for å i møtekomme deres behov for kunnskapspåfyll som arbeidsgiver og bedriftseier. Vi vil også tilby streaming av et utvalg av våre arrangementer slik at du skal ha tilgang til temaer og informasjon som blir formidlet uavhengig av hvor det blir arrangert og hvor du selv befinner deg.

Webinar

20. november 2019 kl. 09:00 – 09:45 -  Bedriftens første ansettelse: Fallgruver og gode råd

Det å skulle ansette sin første medarbeider er et stort steg for en liten bedrift. I dette webinaret deler en av NHOs advokater sine råd til bedrifter som skal foreta sin første ansettelse. Valget mellom fast og midlertidig ansettelse er ett av temaene som berøres. Vi får også råd om jobbintervju, referansesjekk, utforming av arbeidsavtale og prøvetid.

Magnvor Lunåshaug, NHO Gründer
Sturla Dalhaug,  advokat i NHO Møre og Romsdal

Meld deg på

 

3. desember 2019 kl. 09:00 – 09:45 - Hva kan arbeidsgiver gjøre når en arbeidstaker ikke fungerer i jobben?

Hvilke muligheter har arbeidsgiver dersom en arbeidstakers utførelse av arbeidet er mangelfull? Og hvordan skal arbeidsgiver gå fram i en slik situasjon?

I dette webinaret får vi en enkel oversikt over reglene om oppsigelse og avskjed, samt betydningen av advarsler og annen oppfølging fra arbeidsgivers side.

Magnvor Lunåshaug, NHO Gründer
Sturla Dalhaug,  advokat i NHO Møre og Romsdal

Meld deg på