Referanser

NHO og NHO Handel måles på og jobber aktivt for å ha tilfredse medlemmer. Nedenfor har vi fått lov til å bruke noen medlemsuttalelser etter at bedrifter i NHO Handel aktivt har fått støtte og hjelp.

Publisert 21.10.14

Kontakt oss


Leif Bache-Mathiesen
Tlf:
+47 91108104
E-post:
lbm@nhohandel.no
Hjemmeside:
nhohandel.no

Frisør PÅHÅRET AS, daglig leder Maj Hovde Krogdahl

  • Vi har erfart hvor viktig det er å være en del av et større fellesskap når det kommer til utdanning og næringspolitiske spørsmål. Vi har liten gjennomslagskraft alene, men som medlem av NHO Handel har vi en partner som har løfte saker som er viktige for vår bransje opp på den politiske dagsorden.

  • Som medlem av NHO Handel har vi flere ganger fått god hjelp av jurister som vi har rådført oss med i vanskelige personalsaker, eller andre juridiske spørsmål.

  • Gjennom medlemskapet i NHO Handel blir vi en del av et viktig næringslivsnettverk og får tilgang til kompetanse og ressurser som vi ellers hadde måtte betalt for hos eksterne tilbydere.

  • PÅHÅRET skal være seriøse og bidra til å løfte frisørbransjen! Gjennom vårt medlemskap i NHO Handel får vi mulighet til å delta på møteplasser der vi får kunnskap, inspirasjon og mulighet til å påvirke utviklingen i vår bransje.

Bakermester Klausen, Marianne Nilsen

  • Før betalte vi 170 000 kroner i forsikring og med det nye tilbudet betaler vi 75 000 kroner mindre på et år. Det er kjempebra og vi er veldige fornøyde med det, sier Marianne Nilsen, kontorsjef hos Bakermester Klausen.

Drivstua Gartneri, Daglig leder, Ole Hogstad

  • Fikk fantastisk god hjelp og støtte under streiken når det gjaldt tariff

Lille Sjokoladebiten AS, dalig leder og eier, Eva Mathiesen

  • Før jeg byttet til NHO Forsikring betalte jeg kr. 7.926.- i årlig forsikring. Nå betaler jeg bare kr. 1.200.- dvs. at jeg sparer kr. 6.726.- som er mye spart for en liten bedrift.