NHO

Innhold

Alle nyheter

Vis filtrering

652 resultater

Type artikkel
Velg område
652 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Teknologi og forskning

  Nytt ressurssenter for deling av data

  Mandag åpnet Norges aller første nasjonale ressurssenter for deling av data. - Viktig for å utnytte mulighetene for verdiskaping i dataøkonomien, sier NHO-direktør Mari Sundli Tveit.

 2. Nyhet

  Nye koronatiltak: Må treffe de som har behov uansett bransje

  Regjeringen annonserte i dag at det kommer en kompensasjonsordning for reiselivet og eventbransjen. Det er viktig og nødvendig med hjelp til reiselivet og eventbransjen, som er hardt rammet av krisen. NHO mener fortsatt krisetiltak må treffe de som har størst behov – uansett bransje.

 3. Nyhet, Energi, klima og miljø

  Historisk investeringsbeslutning om CO2-fangst og -lagring

  - Regjeringens historiske beslutning om å investere i fullskala CO2-fangst ved Norcems sementfabrikk i Brevik, og i transport og lagerprosjektet Northern Lights, markerer starten på det som kan bli et stort norsk industrieventyr, uttaler administrerende direktør i NHO Ole Erik Almlid.

 4. Nyhet

  Tiltak må på plass for å hjelpe bedrifter i fortsatt krise

  Førstkommende mandag er det ventet at regjeringen kommer med nye tiltak for å hjelpe koronarammede bedrifter. NHO mener det nå er svært viktig at sunne bedrifter får hjelp til å komme seg gjennom krisen.

 5. Nyhet, Korona

  Bedringen er satt på vent

  En sammenhengende periode med sakte forbedring ute i bedrifts-Norge, får en knekk i september-utgaven av NHOs koronaundersøkelse. Flere bedrifter melder om lavere etterspørsel og redusert omsetning.

 6. Nyhet, Korona

  Krever rask refusjon av forskutterte omsorgspenger

  Regjeringen utvider retten til omsorgspenger ved lokale koronautbrudd. Pengene skal forskutteres av arbeidsgiver. - Viktig at Nav refunderer dette raskt til bedriftene, sier NHOs Nina Melsom.

 7. Nyhet, Energi, klima og miljø

  EU skjerper klimamålene, et investeringssignal til bedrifter

  EU-kommisjonen og Ursula von der Leyens har i dag kommet med et offensivt forslag om å heve EUs klimamål fra 40 til 55 prosent utslippskutt fra 1990-nivå innen 2030. Dette er et tydelig mål for grønn omstilling, også for norsk næringsliv.

 8. Nyhet, Arbeidsliv

  Arbeidsgivere kan dempe press på kollektivtransport

  NHO oppfordrer arbeidsgivere til å kartlegge hvor stor del av de ansatte som er avhengig av kollektivtransport i rushtiden, for så å legge en plan for å redusere reisende ansatte.

 9. Nyhet

  NHO støtter ønsket om å digitalisere utdanning

  – Utdanningssystemet må tilpasse seg de endringene og omstillingene som samfunnet og næringslivet står overfor, sier politikkdirektør i NHO, Mari Sundli Tveit.

 10. Nyhet, Arbeidsliv

  Ventetid på koronatest må ned

  Mange bedrifter rapporterer om at det tar for lang til å få svar på koronatester. Det skaper driftsforstyrrelser. NHO har tatt dette opp med helsemyndigheter for å sikre fortgang.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: